Sunar AR Comfort proti zápche a grckaniu - skúsenosti
Ahojte.presli sme už dvoma mliekami.neustále zápchy.prdiky odchádzali no nemohol sa vykakať.do toho neustále grckanie.
Dala nám doktorka tento sunar ar.povedala ,že máme z beby naň prejsť pomaly.1 deň vymeniť 2 dávky.2 deň 3 dávky...atď.
Ja som teraz v noci dala 3 dávky po sebe sunaru a malý sa úplne dovracal a hnačku mal.koľko Vám vypijú deti toho sunaru.? Myslím ,že či ten môj ho nepojedol veľa ,keď sa tak povracal.
Ďakujem
No my sme mali 3 dni hnacky ked sme presli na sunar kym to maly prijal. Ale odvtedy brusko lepsie. A to grckanie nas stale grcka aj tak ale menej. Dokonca niekedy vobec niekedy vela niekedy trochu
@lalalal123 a po každý krát ti vypije to isté množstvo? Polohuješ malého? Pri kŕmení aj v spánku?
@malinajahoda nie raz vypije menej raz viac.malý je polohovany a spi dokonca vždy na vyvýšenom.v postieľke má klin a v kočíku sa mi to dá dvihnúť.
Ale už nás doktorka zasa vrátila k Bebe.Ona Beba by bola celkom fajn len ho zapeká.Tak som ju začala dnes zarábať do vločkového odvaru tak uvidím.
@marketa1111 nám práveže Beba veľmi pomohla. Ale každé bábo je iné. A negrcka ti len vtedy ak ti vypije viac mlieka?
@marketa1111 moze ist o alergiu na bkm alebo intoleranciu laktozy.. precitaj si priznaky a porovnaj.. nas ma neskutocne krce, hnacky,vracanie mierne a vcera sa nam objavil exem na usku.. dr. nam zobrala krv a nasadila sunar alergy care... zatial len druha davka z toho mlieka..

@marketa1111 beba ar vám nesadla?