UM a teplé počasie
Ahojte, su tu nejake mamicky ktore pripravuju vonku UM tak ze daju nezohriatu dojcensku vodu + UM prasok v takomto horku? Alebo co by sa stalo keby som nezohriala tu vodu pred tym ako zarobim UM? Mam coskoro 4m babatko a premyslam ci mu nie je az moc horko ked je vonku teplo a este mu dam aj teple UM :D
ja som v lete na dovolenke zarábala um s luckou, nebol žiaden problém.
A keby pil z prsníka tak by mal vychladený milkshake? Normálne mlieko telesnej teploty sa podáva, v zime aj v lete.
@hennyinnsbruck aha ja mam ohrievacku praveze a tam sa drzi teplota na 40 stupnov ale ked som vonku som premyslala ze brat v termoske a zarabat v tomto horku este aby teple pila je na ⚰️🤣
@kandelabra Super to znie fajn!
@viestta Preco vychladeny? Neviem ako ty zarabas UM ale s ladovou vodou ma to ani nenapadlo 🙈 a UM by malo mat 37stupnov a tak podavat….
A pre vysvetlenie pre menejinteligentnych - planovala som zobrat Lucku dojcensku vodu izbovej teploty von a kedze je 30stupnov tak som neplanovala ju skladovat v termoske prevarenu ale len zarobit s praskom 🙂 kapis?
Ved zarob mliečko a chvíľu ho nechaj este ja tak davam malemu.. Mlieko ma potom 33 stupnov mozno 35max a pije. Take teple /letne inak nevypije v horku
Teplota je niektorym babatkam ukradnuta. Ale ide o to, prevarit vodu, aby sa znicili pripadne bakterie v UM by sa mali tiez znicit tym, ze prasok najprv premiesas z 50 stupnovou vodou. Ja nosim so seboz dve male termosky, jednu s horucou a jednu so studenou PREVARENOU vodou. A potom to zmiesam. Ani v horucavach by deti nemali pit studene napoje, telesna teplota je najbezpecnejsia.

Neroztopi sa ti prasok .
Teple v lete nevadi . Ale ja som skor zarabala nech ma len izbovu teplotu .ci leto ci zima bola