Zohrievanie vody na umelé mlieko

3. jún 2023

Ahojte ako si zohrievate vodu na mlieko umelé ? Ešte do teraz som mala nejaku malú zásobu už rozrobenych mliek vo flastickach z porodnice no doma ako ? Môžem vodu (dojcensku ktorú netreba prevárať) ohriať v mikrovlnke a tak rozrobit prášok ?

pribinak
3. jún 2023

Normálnu vodu z vodovodu prevariť v kanvici, pockas kým sa chladí a zarobíš mlieko

Mikrovlnke pri novorodencovi by som sa vyhla

jaskolka
3. jún 2023

Prevaris normálne vodu z vodovodu, môžeš si časť naliať do termosky, aby si mala vždy horúcu a dolejes potom len studenú.

vkatush
3. jún 2023

Na noc je potom najlepšie pripraviť si do termosky, aby si sa s tým nenabrala rozospatá, dieťa nervózne...

A ak ti nevadí dať trošku viac eur, ja strašne odporúčam Babymoov ohrievač vody milky now. Prvý týždeň dva som sa s prepáčením srala s ohrievaním vody sporák, konvica, mikrovlnka keď fakt sa nedalo, no malý bol veľmi nervózny, že to tak dlho trvá (5 minút 😑).

Tak sme si zainvestovali a jedna z mojich top 5 veci, ktoré pri malom potrebujem 😁 mám v spálni, voda stále pripravená, mlieko hotové za minútu, aj rodina keď mu má spraviť mlieko, nemajú problém. Len je to ako trošku drahšia termoska no 😂

hederamonstera
3. jún 2023

Ja mam ohrev vody, ten mam v noci stale zapnuty, takze mam vodu vo flaske vzdy pripravenu v teplote aku potrebujem. Len nasypem mliecko a davam. Cez den to zapinam tak pol hodku pred ocakavanym krmenim.
Mne sa mixovat vodu nechce alebo cakat kym schladne? Vsak to trva dlho

rivini
3. jún 2023

Ja som mala taku kanvicu, ktora mi prevarila vodu, schladila na 37 stupnov a udrziavala ju takto teplu 6 hodin. Najlepsia investicia! Inak prevarit, schladit a zmiesat. Nedavat do mikrovlnky a dojcenecka voda je tiez blbost (v tych flastiach a tetrapackoch stoji cele mesiace, no fuj).

pininka1
3. jún 2023

Ohrievacka flias, naj vec. Dat do nej flasu s vodou,.ked pojdes dat papat, len doplnis mlieko. Moji boli taki, ze kym by som ochladzovala vodu z kanvice, alebo termosky, tak by sme vsetci ohluchli..

marianarem
3. jún 2023

Ja som mala konvicu s nastavitelnou teplotou vody, to bola jedna z najuzitocnejsich veci pre mna.

snehulak77
3. jún 2023

Cez deň kanvica s teplomerom, ohrievam automaticky na 40st.
V noci iba pripravené fľašky s dojcenskou vodou, keď sa zobudí iba z dávkovača hodis umelé mlieko a máš. A dáš do ohrievacky ďalšiu fľašku s vodou.
My sme od cca 4 mes používali už len prevarenu vodu. V prvých mesiacoch by sa malo kvôli dusitanom dojčenská, tam je to odsledovane. Mnohé ale toto neriešia a dajú iba prevarenu. Pretože naša voda by mala byť oka. Ale my sme mali predčasne narodeného, takže sme to pre istotu robili zozaciatku takto. Veľa šťastia

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lasona
3. jún 2023

Normálne v mikrovlnke som ohrievala keď sa nedalo.. aj v pôrodnici to tak robia...ale väčšinou som mala nachystané vodu v termoske a tou robila mlieko

mamusa123456789
3. jún 2023

Dávam si ochladiť prevarenú vodu z vodovodu a potom dolievam varnou v pomere 2 diely izbovej teploty a 1 diel varenej a potom nasypeme mlieko... Len my sme už na trojkovom mlieku, cize odmerky sú trošku väčšie ako na jednotkovom, tak neviem ci to nebude horúce, keďže dáš menší obsah(nemám to odskúšané, lebo sme sa do 15 mesiacov kojili) a samozrejme vždy v kanvicu nachystana voda aby som sa nezdrziavala nalievanim vody a mlieko nachystané v dávkovacie, ktoré potom len nasypem

luliu
3. jún 2023

Lucku alebo inú dojčenskú vodu zohriať na požadovanú teplotu a pridať mlieko. Netreba prevarat

nyphadora
3. jún 2023

Dojcensku vodu dat do flasky a do ohrievaca na teplotu 37 ( najlepsia vec aka existuje) , potom zarobit mlieko, v noci dat ohrievac s flasou ku posteli.

zuzi0911
5. jún 2023

Prevarim si v hrnci vodu (hrniec len na vodu ) ,nalejeme do termosky .
Pred papanim nalejem do fľašky ,položím do misky so studenou vodou a kým prebalim atd,tak už len nasypem mlieko a podávam. Toto iste robím aj v noci .

anina2326
11. jún 2023

babymoov ohrievac na flasky milky now si neviem vynachvalit odporucam vsetkymi 10 timi 😊

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz