Umelé mlieko a reflux
Ahojte v prvom rade áno spomenula som to pediatricke. Povedala že kým nevracia prúdom tak je to ok a není to potrebné riešiť. Ale ako prvorodičku má to aj tak straší.
Bábätko bude mať 6 týždňov, od narodenia je na UM HiPP Pre HA ( to dávali v nemocnici tak sme na tom ostali aj doma) počas kŕmenia dávam viac krát grgnut aj držím ju v vyvýšenej polohe aj po kŕmeni nejaký čas. No skoro stále z nej niečo vyjde. Niekedy viac niekedy menej.
Aj niekedy ma problém s plynatosťou a bolesťou bruška. Na to dávame sab simplex a cvičím s nozkami masirujem bruško.
Uvažujem že skúsim zmeniť UM. Zvažujem Beba comfort. Alebo je to zbytočne a to grckanie je normálne?
Aj my sme to mali, prúdom to islo, strasne obdobie, nepomáhalo nic. Ani mlieko ar, to ju zapekalo,tak sme ostali nakoniec pri obyčajnej bebe, od 4 mesiaca som začala robit prikrmy a čoskoro to prestalo. Skus potom aj ty tak

My sme mali toto isté, ale mne grcala riadnym prúdom. Predstavte si ako keď láva zo sopky vyviera tak jej to vyvieralo z úst. Máme reflux a mame aj Ár mlieko 🙂 už máme 8 mesiacov pohybuje sa už ale sem tam už len grcne. Čiže aj tí len tak niečo výhodi z pusy si myslím že je to ok. My sme mali problémy s bruškom od narodenia, pomenili sme asi 3 mlieka a skončili sme na tom ár.