icon

Umelé mlieko a reflux

19. mar 2025

Ahojte v prvom rade áno spomenula som to pediatricke. Povedala že kým nevracia prúdom tak je to ok a není to potrebné riešiť. Ale ako prvorodičku má to aj tak straší.
Bábätko bude mať 6 týždňov, od narodenia je na UM HiPP Pre HA ( to dávali v nemocnici tak sme na tom ostali aj doma) počas kŕmenia dávam viac krát grgnut aj držím ju v vyvýšenej polohe aj po kŕmeni nejaký čas. No skoro stále z nej niečo vyjde. Niekedy viac niekedy menej.
Aj niekedy ma problém s plynatosťou a bolesťou bruška. Na to dávame sab simplex a cvičím s nozkami masirujem bruško.
Uvažujem že skúsim zmeniť UM. Zvažujem Beba comfort. Alebo je to zbytočne a to grckanie je normálne?

dominima
19. mar 2025

My sme mali toto isté, ale mne grcala riadnym prúdom. Predstavte si ako keď láva zo sopky vyviera tak jej to vyvieralo z úst. Máme reflux a mame aj Ár mlieko 🙂 už máme 8 mesiacov pohybuje sa už ale sem tam už len grcne. Čiže aj tí len tak niečo výhodi z pusy si myslím že je to ok. My sme mali problémy s bruškom od narodenia, pomenili sme asi 3 mlieka a skončili sme na tom ár.

nina296
20. mar 2025

Aj my sme to mali, prúdom to islo, strasne obdobie, nepomáhalo nic. Ani mlieko ar, to ju zapekalo,tak sme ostali nakoniec pri obyčajnej bebe, od 4 mesiaca som začala robit prikrmy a čoskoro to prestalo. Skus potom aj ty tak