icon

Je feniklový čaj vhodný pre novorodenca na bruško?

21. mar 2025

Ahojte, maly ma 3 týždne, je plne kojeny…a vsak veľmi ho trápi bruško, nedá sa mu prdiet…dávala som espumisan ale to bez zmeny, teraz skusam SAB simplex, cvičíme s nozkami, masirujeme bruško a vsak nepomáha…
Myslite ze mu môžem dat na tie prdiky aj trosku fenikloveho čaju? Dávate niekto? Ak áno ako často a ake množstvo?
Dakujem

majlo1234
•
21. mar 2025

Nedavala som, nosila som v nosici, ked revali, casto sa tam dobre vyprdeli

oli18
•
21. mar 2025

Ano, davali sme. Nie silny.

viestta
•
21. mar 2025

Kupili sme kupacie vedierko, ked mal problem s prdikmi, napustali sme vodu, ponorili do vedierka na par minut, tam sa uvolnil, spravil si bublinkovy kupel a bol pokoj

martinka13
•
21. mar 2025

Používali sme rektalnu rurku. Výborná vec.

autor
•
21. mar 2025

Dakujem všetkým..
@martinka13 ale ta je aj na prdy? Lebo on stolicu máva často

janinah
•
21. mar 2025

Moje deti vyrastli na detskom sypanom čaji v takej modrej krabici bol pred 20 rokmi v lekarni......ale mozes urobit aj slabučky rascovo feniklovy.3 fenikel semienka a asi 10 z rasce do 2 dcl vody
Pouzi najmensiu rektalnu rurky naolejovanu a budes prekvapena kolko prdikov vyjde.

ivanakal
•
21. mar 2025

Rektalnu trubku prosim ta nie.... Ano pouzivala som feniklovy caj. Dala som stipku feniklu, stipku rasce.. zaliala vodou. Alebo kupovany feniklovy

martinka13
•
21. mar 2025

Áno.

janinah
•
21. mar 2025

@ivanakal preco rekt.rurku nie?

domka222
•
21. mar 2025

Neodporúča sa feniklový čaj,nakoľko môže narobiť ešte viac škody. Ak dáš rektálnu,tak pôjde von aj vzduch

martinka13
•
21. mar 2025

@ivanakal nechápem. prečo nie? Nam veľmi pomohla. Dieťa revalo na živé raty. Nič nepomáhalo. Masírovanie bruška, polohovanie, čaje. Proste nič. Potom sme dali rurku, vyprdel sa a bol kľud. Nič zlé sa neudialo.

kitycat
•
21. mar 2025

Vsaj ty pi feniklovy aj rascovy caj. Vrd tonobsahuje vacsina cajov ore dojciace mamicky. Na vyprdenie 🙂