Umelé mlieko a slabšie kakanie

23. sep 2021

Ahojte idem si pre radu. Od začiatku. Malá sa mi narodila cisárskym čiže sa mi mlieko spustilo kúsok neskôr dovtedy v nemocnici bola na Hippku je pravda že nekakala pravidelne ale kakala. Doma už bola na mojom mliečku a kakala takmer pri každom plienkovaní. Lenže sa stalo že sa mi zapálili prsia a odvtedy už mám menej a menej mlieka to znamená že pomaly prechádzame zas na umelé lenže zase mi prestala dáko kakať. Prdká si, nebolí ju bruško a nemá ho ani tvrdé. Ako dlho je nornalne nekakať z UM?! Prepáčte možno blbá otázka ale som prvorodička. A v starších diskusiách som sa nedočítala lebo tam boli rozdielne názory a niektoré boli že aj niekoľko dní ale myslím si že z UM by mala každý deň.

anabell1985
23. sep 2021

My sme dali Kendamil a kaka kazdy den. Alebo kazdy druhy den

budiakova
23. sep 2021

Ahoj. Z pôrodnice sme odchádzali so Sunarom expert HA1 a malý mal denne aj 2-3x stolicu. A dvakrát sa nám tiež stalo, že 2 dní nekakal, tak som volala na detské oddelenie a doktorka povedala mám kúpiť Bebu sensitiv a Dophilus. Rodila som tiež sekciou. Mala som začínajúci zápal, laktačná poradkyňa mi pomohla a odvtedy už len kojím. Kľudne mi napíš ak by si potrebovala pomoc.

patriciaem
24. sep 2021

Ahoj. My sme od narodenia na umelom mlieku. Malý mi kaká raz do dňa no niekedy aj dvakrát. Kým je bábätko spokojné, neplače a priberá tak by som to ani neriešila no každopádne ju sleduj. 🙂