Umelé mlieko po 3 rokoch
Ahojte, chcem sa spytat,ci ste sa nestretli s nazorom,ktory odporuca pit umele mlieko aj po troch rokoch. Totizto, dcera prestala pit umele mlieko okolo 2 a pol roka, kedy zacala chodit aj do skolky ,zacala byt casto chora,ale tak,ze kazde dva tyzdne a to sa vlecie s nou doteraz. Doktor nam hovori,ze je to normalne,ja to beriem,je v kolektive, ale nemam pocit,ze sa to nelepsi. Stale sopliky,kasel, niekedy teplota,nalepi sa na nu vsetko co skolkou prehrmi. Tak som rozmyslala,ci nezaradit naspat umele mlieko,ci by to nemohlo pomoct( jedavala nitrilon profutura),resp. Su aj kadejake kozie mlieka na trhu,napriklad od kendamil ale to je tusim len do troch rokov,mal by vyznam aj pre starsie deti? Stravu ma myslim pestru,teda v ramci moznosti,tu v skolke neovplyvnim,ale ked je doma,co je vacsinou casu, sa jej snazim varit nitricne hodnotnotne,kupujem jej kadejake vitaminy,colostrum,imunoglukan... dakujem za vas nazor
@marzuz89 no a a na margo toho stresu,ked je doma pyta sa do skolky a je smutna ze sa nemozem hrat s Alzbetkou a Petkom, ale ako hovorim moze byt ,tazko sa hlada pricina ked je toho tolko . Flasa s dudlom je nejaky problem? Nasa pije z pohara,ale teda zaujima ma to, ci myslis kvoli zubom?
@boks45 ano, ako pisem, toto je stres, ktory vidiet nie je a dieta sa do skolky pyta. To nie je stres v zmysle ze ti bude rano plakat 😉 Je to sor v zmysle pretazenia, presytenia, a naozaj som o tom tiez vela citala, ze to tak nakoniec bolo. Odnesie si to organizmus. Najdi si na tu temu, hlavne, ked mate vysledky negativne. Cize chora vlastne "nie je", moze byt pretazena a choroby su z toho. Flasa s dudlom pre mna osobne problem je u starsich deti. Ano, hlavne kvoli zubkom, ale aj kvoli navykom, u nas 1,5r syn pil z poharika, mne to pride divne jednoducho. Cize za mna hned ako sme mohli prejst na kravske, sme presli, a do pohara, z ktoreho dovtedy syn pil cistu vodicku. Ale to len pomimo 🙂
Drzim palce nech sa konvicka podari, rozmyslam ale, ak nemava pozitivne vytery, nebude to mat uplne ten ucinok, aky konvicka ma 🤔
Ja mam 27 rokov a staci ze su 2 okna otvorene, moze byt aj 38 stupnov uz mam plny nos. Nemozem si pomoct, muz je na nervy z toho. Naozaj maly prievanik a som totalne ko 😀 sople, ostane mi kosa, a kicham. V tele 30 stupnov v novi a ja mam hrube ponozky, pyzamo. Moje deti spia bez pyzama 😀 kazdy clovek je iny 🙂

@marzuz89 minule som jej chcela streknut morsku vodu do nosa,cely den som jej vysvetlovala ako jej to pomoze,vymyslala rozpravky o baciloch a podobne a nepohlo to s nou ani trosku,niektore deti sunzial take ,zatnu sa hotovo . Co sa tyka nosa a ust je strasne hakliva,u doktora reve ani keby ju drala z koze ked jej chce pozriet do hrdla alebo zobrat vyter z nosa. Nehovorim,ze to nevyskusam ale nemyslim si teda ze to pojde len tak.