icon

Umelé mlieko podľa veku

30. apr 2023

Je lepšie dávať bábätku celý čas UM 1 alebo postupovať ako sa má. Teda po 6m prejsť na 2 a podobne.

bejbypd
30. apr 2023

Áno pri všetkých deťoch son to dodrziavala

mia_von_prag
30. apr 2023

Mením podľa veku. Staršie dieťa má iné potreby vitamínov minerálov ako novorodenec

anavixy
30. apr 2023

Prejst, ale nemusi to byt striktne na den. Nech dopije okolo 6m zasoby 1 a potom prejdite na 2. Pokracovacie mlieka maju iny obsah niektorych vitaminov a mineralov atd, ale aj v zmysle, ze tam uz nie su obsiahnute, treba sa riadit aj tym, ako papa dieta inu stravu, prikrmy…

elis248
30. apr 2023

Menila som podľa veku. Pri staršom keď už mal vyše 6 mesiacov som mala dokonca pocit, že už ho ani tá 1 tak nezasýtila a bol skôr hladný. Keď som minula krabicu 1 a dala mu 2, tak sa mi zdal spokojnejší a najedený. Ale to je možno len môj pocit.

matkahelka
30. apr 2023

1 je najkvalitnejsia a najsytejsie, pretoze su pre novorodemcov. uplne pokojne ho mozes davat az do 3 rokov. nie, nemusi sa prechadzat podla veku a uz vobec nie dodrziavat to uplne presne. ja som sa na to pytala primarky, pri odchode z porodnice, kedze kravske mlieko neplanujem davat vobec, tak bude pit mala sunar dovtedy, kym bude chciet. ma 16 mesiacov a pije 2.

autor
30. apr 2023

No však to je to, že v 1 je toho najviac, ale z nejakého dôvodu sú aj 2 a 3. Preto ma zaujímali vaše rady a skúsenosti. Nakoľko každý hovorí inak. Aj lekári.

snehulak77
30. apr 2023

Pri Sunar 3 je napr napísané, že pokiaľ vypije viac ako cca pol litra, tak prejsť na 2ku. Takže nie je to len vekom dane.

magda15
Odpoveď bola odstránená