Umelé mlieko podľa veku
Je lepšie dávať bábätku celý čas UM 1 alebo postupovať ako sa má. Teda po 6m prejsť na 2 a podobne.
Mením podľa veku. Staršie dieťa má iné potreby vitamínov minerálov ako novorodenec
Prejst, ale nemusi to byt striktne na den. Nech dopije okolo 6m zasoby 1 a potom prejdite na 2. Pokracovacie mlieka maju iny obsah niektorych vitaminov a mineralov atd, ale aj v zmysle, ze tam uz nie su obsiahnute, treba sa riadit aj tym, ako papa dieta inu stravu, prikrmy…
Menila som podľa veku. Pri staršom keď už mal vyše 6 mesiacov som mala dokonca pocit, že už ho ani tá 1 tak nezasýtila a bol skôr hladný. Keď som minula krabicu 1 a dala mu 2, tak sa mi zdal spokojnejší a najedený. Ale to je možno len môj pocit.
1 je najkvalitnejsia a najsytejsie, pretoze su pre novorodemcov. uplne pokojne ho mozes davat az do 3 rokov. nie, nemusi sa prechadzat podla veku a uz vobec nie dodrziavat to uplne presne. ja som sa na to pytala primarky, pri odchode z porodnice, kedze kravske mlieko neplanujem davat vobec, tak bude pit mala sunar dovtedy, kym bude chciet. ma 16 mesiacov a pije 2.
No však to je to, že v 1 je toho najviac, ale z nejakého dôvodu sú aj 2 a 3. Preto ma zaujímali vaše rady a skúsenosti. Nakoľko každý hovorí inak. Aj lekári.
Pri Sunar 3 je napr napísané, že pokiaľ vypije viac ako cca pol litra, tak prejsť na 2ku. Takže nie je to len vekom dane.

Áno pri všetkých deťoch son to dodrziavala