Umelé mlieko pre štvormesačné dieťa
Caute potrebovala by som radu ohladne mojej malej dcery 22.2 bude mat styry mesiace a dávám jej umělé míček France lait 150ml my vypije ale ledva stym vydrží 2 hodinky predtym v pohode vydrzala aj tri a prespala celu noc.dakujem za řady 🙂
@gabikacentrum tak dúfam ze vám prospeje ☺
Ahoj Aniko92, my máme mliečko amilk bifido a sme veľmi spokojní, malý prespí celú noc. Je nasýtený a dobre z neho aj kaká. Ja fakt naň nedám dopustiť. Aj cenovo je v pohode. Niektoré mliečka sú slabé, to som aj ja počula a dieťatku nemusia sadnúť. Možno to bol aj váš prípad. Držím palce!
Od ukončené 4. mesiaca môžeš začať so zeleninou. Uvidíš že bude spat lepšie aj menej mlieka vypije.
@gabona1 aj vy sa trápite so zúbkami? Nám rastú viaceré naraz a chudáčik je z toho nervózny a niekedy plačlivý. Strieda sa to. Chvílu dobre a potom horšie. Asi má dni, keď sa viacej tlačia. Našťastie papať mu chutí, ale keď sa mu tlačia zúbky nechce tuhšiu stravu. Vtedy mu robím skorej kaše z amilku. A tvoje dieťatko papá dobre, keď lezú zúbky?
Ahojte, aj ja som zvykla dávať, keď sa v noci zobudila čajík..bol to len smäd 🙂
@autumn11
ahoj, ja som mala podobný problém. Keď malej išli naraz aj dva zúbky, nechcela papať, často chcela iba piť, alebo kašičky. 😒

@aniko92 ahoj aj ja rozysla prejst na sunar z hippu koli tou ze fkuse len grga a boli ju brusko a sadol jej je spokojna