icon

Umelé mlieko pre štvormesačné dieťa

aniko92
11. feb 2016

Caute potrebovala by som radu ohladne mojej malej dcery 22.2 bude mat styry mesiace a dávám jej umělé míček France lait 150ml my vypije ale ledva stym vydrží 2 hodinky predtym v pohode vydrzala aj tri a prespala celu noc.dakujem za řady 🙂

Strana
z2
gabikacentrum
13. feb 2016

@aniko92 ahoj aj ja rozysla prejst na sunar z hippu koli tou ze fkuse len grga a boli ju brusko a sadol jej je spokojna

aniko92
autor
15. feb 2016

@gabikacentrum tak dúfam ze vám prospeje ☺

gabona1
16. feb 2016

Ahoj Aniko92, my máme mliečko amilk bifido a sme veľmi spokojní, malý prespí celú noc. Je nasýtený a dobre z neho aj kaká. Ja fakt naň nedám dopustiť. Aj cenovo je v pohode. Niektoré mliečka sú slabé, to som aj ja počula a dieťatku nemusia sadnúť. Možno to bol aj váš prípad. Držím palce!

aniko92
autor
17. feb 2016

@gabona1 ahoj no teraz sme na sunare ale uvidime stvrtok co nám povie doktorka ze ci pribera alebo zase budeme musiet menit mliecko...dakujem ☺

zabina27
17. feb 2016

@aniko92 myslis, ze po tyzdni to bude nejake viditelne, ci pribera? ja by som, pokial je dobre travi, neboli brusko a normalne kaka, skusala dlhsie, nie len tyzden

aniko92
autor
17. feb 2016

@zabina27 ja neviem len dúfam ze aspoň trocha priberie

autumn11
21. feb 2016

@gabona1 ahoj aj my sme už dlhšiu dobu na amilk bidifo a tiež sme spokojný. Malý je z neho sýty a aj mu chutí. Upravila sa mu aj stolica 🙂 Som rada, že konečne nám niečo sadlo bez problémov.

gabona1
26. feb 2016

@aniko92 ahoj, ako sa mate? Maličký priberá? My rastieme a priberáme, mliečko nám chutí. Si spokojná so sunarom? Ak by nie, vyskúšaj amilk, ako máme my, neni moc drahý a fakt je super. Aj ja som poskúšala zo začiatku viaceré mliečka🙂

qwertxy
26. feb 2016

Od ukončené 4. mesiaca môžeš začať so zeleninou. Uvidíš že bude spat lepšie aj menej mlieka vypije.

aniko92
autor
26. feb 2016

@gabona1 ahoj máme sa velmi dobre konecne pribera tak ako ma....so sunarom som plne spokojna..☺☺

gabona1
7. mar 2016

@aniko92 , super, že sa máte lepšie, že ste si našli to pravé orechové. Bruško sa ustálilo. Ono to všetko vekom prejde,.Človek je v tej chvíli, keď dieťatko plače zúfalý a urobil by čokoľvek, aby bolo dobre. Aj my sa máme dobre, trápime sa akurát so zúbkami🙂

autumn11
12. mar 2016

@gabona1 aj vy sa trápite so zúbkami? Nám rastú viaceré naraz a chudáčik je z toho nervózny a niekedy plačlivý. Strieda sa to. Chvílu dobre a potom horšie. Asi má dni, keď sa viacej tlačia. Našťastie papať mu chutí, ale keď sa mu tlačia zúbky nechce tuhšiu stravu. Vtedy mu robím skorej kaše z amilku. A tvoje dieťatko papá dobre, keď lezú zúbky?

gabona1
17. mar 2016

@autumn11 , ahoj, náš malý je totálny žrút, ani bolesť zúbkov ho od papania neodradí. Tiež robím kaše z amilku. A aké zvykneš robiť, ak sa ťa môžem opýtať? My máme teraz bezbolestné obdobie, maličký je v pohode, dobručký. Držím palce, nech je zúbok rýchlo von🙂

maykaaa1122
19. mar 2016

Ahojte, aj ja som zvykla dávať, keď sa v noci zobudila čajík..bol to len smäd 🙂

maykaaa1122
19. mar 2016

@autumn11
ahoj, ja som mala podobný problém. Keď malej išli naraz aj dva zúbky, nechcela papať, často chcela iba piť, alebo kašičky. 😒

autumn11
21. mar 2016

@gabona1 ahoj, ja zvyknem urobiť trebárs vo vode krupicu a keď trochu vychladne, tak do nej zamiešam amilk rozpustený podľa návodu vo vode. Alebo urobím instantnú pohánkovú kašu a do nej pridám tak isto ako do krupice. Malý to drúzga jedna radosť 🙂

Strana
z2