icon

Umelé mlieko verzus kojenie

brandy001
25. sep 2016

ahojte mamicky ..rada by som sa podelit o nazor....kojim svojho 2 mesacneho syna od narodenia ale s tym ze je aj dokrmovany nutrilonom ha1...to mu davali v porodnici nakolko mne sa mlieko spustilo o dost neskor. Ale tiez nie v takom mnozstve ako by som chcela. Ale posledny tyzden malemu moje mliecko nestaci tak mu raz denne dam nutrilon. Ako si pomoct... uz som skusala snad vsetko..odsavat, neodsavat, ricinus homeopatika, teraz 4 den beriem senovku a benedikt ale mlieka stale malo..maly saje 5 minut a potom sa s placom odtiahne.. tak ho dam na druhy prsnik a tam to iste... tak zase prvy prsnik... ked sa nakoji odgrgne a aj sa pogrcka, ale za 2 hodiny opät plac tak kojim a zase to iste dookola... neviem ci mam ukoncit kojenie, trapi sa malinky a trapim sa aj ja ... a nakoniec mu dam nutrilon a z neho ani negrcka... uz som unavena... velmi by som chcela kojit ale neviem ako zvysit produkciu ...

Strana
z4
lastom
28. sep 2016

ahoj,
asi ta nepotesim, ale nepoznam nikoho kto by to dokazal rozchodit a znova "donutit" dietatko pit mliecko z prsnika. My sme mali tento isty problem so vsetkymi 3 nasimi detmi. Este pri prvom sme to brali trosku tragicky, ale po skusenosti z UM pri prvom som dalsie rovno presadila na amilk bifido a vsetci sme boli spokojni. Materske mlieko je urcite najlepsie, ale UM ma tiez svoje kvality a niekedy sa moze stat, ze dokonca obsahuje aj latky, ktore tvoje telo neobsahuje ako su napr. tie probiotika.

satkovca
28. sep 2016

@lastom materske mlieko obsahuje prebiotika aj.probiotika a je lahsie stráviteľné.
@brandy001 odporucam matysak 100% stava z hrozna,maju aj v tescu a ked tak.odsavat. ak chces.naozaj kojit ,skus laktacnu poradkynu a ukaze ti dokrm cez cievku

bessdonna
15. jan 2023

@brandy001 je popleteny z tej flase.ked ma co vygrckat preco si myslis,ze mas malo mlieka?to co si odsajes nie je podstatne,babo toho vypije viac.ja by som skusila takto dookola kojit chvilu.jeden den.ze kazde dve hodky,vela hojdat ked place,upokojit,nosit.no a pred zaciatkom odvazit a potom odvazit.chapes,ze kolko toho vypilo,ci pribera.pozrela by som si tabulku kolko ma za den pribrat.ked su cisla dobre,ja by som flasku nedavala

Strana
z4