icon

Vymenili sme umelé mliečko omylom

spenat9
7. mar 2025

Ahojte,

Maly ma 8 mesiacov a chceli sme mu zmenit UM nakolko sme doteraz davali kendamil ale zdalo sa nam uz zbytocne davat mu take drahe mlieko.. zmenili sme mu teda na sunar premium momentalne mame 2 krabicu lenze az teraz som si vsimla ze sme omylom zobrali ibe krabice sunar premium 3 miesto 2 🙈 nechapem ako sa nam toto stalo.. myslite ze to moze byt problem?

deti95060810
7. mar 2025

môže - pre trávenie...

kvietok1233
7. mar 2025

@spenat9 tak asi to má nejaký význam keď to je rozdelené podľa veku. Radšej kúpte dvojku.

spenat9
autor
7. mar 2025

Ano jasne, uz som volala muzovi nech kupi 2 len sa bojim aby sa mu nieco nestalo

stela567
7. mar 2025

@spenat9 neboj nestane mu nič. Len 3ka ma je menej vyzivnejsia ako 2. A 2ka zasa menej ako 1ka.

anavixy
7. mar 2025

Nie, nic sa nestane… jediny rozdiel je v obsahu vitaminov, mineralov, energetickej hodnote atd, ziadne rizika pre travenie. Dominaj nacate a potom kupte 2ku.
Ale vazne akoze CO by sa mu malo stat?? Ved si mu stale dala len umele mlieko 🤷🏻‍♀️

jana_eyre_2
7. mar 2025

Nič sa mu nestane, maximálne sa z toho pokaka a to sa aj tak 🙂.. neboj sa.. obe sú to predsa mlieka vhodné pre deti.. iné by bolo keby ste mu dali niečo nevhodné pre dieťa.. ale to sa predsa nestalo, nie?

belllinka
7. mar 2025

@jana_eyre_2 preco by sa mal pokakat? Od dvojky sa odlisuje iba nizsou vyzivovou hodnotou

jana_eyre_2
7. mar 2025

@belllinka lebo 8mesacne deti do serblika ešte zvyčajne nekakaju 😉

kathhii
8. mar 2025

@spenat9 nie, len bude mať menej výživné mlieko....

adabise683
16. mar 2025

@spenat9 ja som tiez malej dala pri prikrmovani omylom 2 ked este 1 pila (ine mliecko ale) a nic sa jej nestalo...ale bola to len 1 porcia