Vymenili sme umelé mliečko omylom
Ahojte,
Maly ma 8 mesiacov a chceli sme mu zmenit UM nakolko sme doteraz davali kendamil ale zdalo sa nam uz zbytocne davat mu take drahe mlieko.. zmenili sme mu teda na sunar premium momentalne mame 2 krabicu lenze az teraz som si vsimla ze sme omylom zobrali ibe krabice sunar premium 3 miesto 2 🙈 nechapem ako sa nam toto stalo.. myslite ze to moze byt problem?
@spenat9 tak asi to má nejaký význam keď to je rozdelené podľa veku. Radšej kúpte dvojku.
Ano jasne, uz som volala muzovi nech kupi 2 len sa bojim aby sa mu nieco nestalo
Nie, nic sa nestane… jediny rozdiel je v obsahu vitaminov, mineralov, energetickej hodnote atd, ziadne rizika pre travenie. Dominaj nacate a potom kupte 2ku.
Ale vazne akoze CO by sa mu malo stat?? Ved si mu stale dala len umele mlieko 🤷🏻♀️
Nič sa mu nestane, maximálne sa z toho pokaka a to sa aj tak 🙂.. neboj sa.. obe sú to predsa mlieka vhodné pre deti.. iné by bolo keby ste mu dali niečo nevhodné pre dieťa.. ale to sa predsa nestalo, nie?
@jana_eyre_2 preco by sa mal pokakat? Od dvojky sa odlisuje iba nizsou vyzivovou hodnotou
@belllinka lebo 8mesacne deti do serblika ešte zvyčajne nekakaju 😉
@spenat9 ja som tiez malej dala pri prikrmovani omylom 2 ked este 1 pila (ine mliecko ale) a nic sa jej nestalo...ale bola to len 1 porcia

môže - pre trávenie...