icon

Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?

zlostitko
18. nov 2012

Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.

zuzkaprofi
21. jan 2013

Ahojte moj brat bude mat na predaj par krabic mliecka babylove2 kupovane v nemecku kto by mal zaujem z ke nech mi napise , kupovala som mu to a dako vela krabic a nespotrebuju to lebo uz na3 prechadzaju . Piste ip dakujem

zudan
21. jan 2013

viem zohnať mlieko Babylove z Rakúska.

niquska
23. jan 2013

@zudan a mohla by som poprosit ak by sa dalo? 😀

niquska
23. jan 2013

@jojomama ahoj prosim ta chcela som objednat mliecko cez ten amazon ale porad mi prosim ta ako s tou platbou mam pokracovat?? dala som tu strednu variantu kde su tie kreditne a debetne karty ale neviem ako dalej 😖 😅

jojomama
23. jan 2013

@niquska Ahojcek, neviem, ci si nasla aj dalsie info, co som zistila, ze dodavka je medzi 7 az 21 dnami a postovne az okolo 17 euro. Ak chces, daj mi mobil na teba a skusime to spolu cez internet.
moj mobil je 0917194706
🙂

jojomama
23. jan 2013

@niquska teraz ma napadlo, ze raz sa so mnou kontaktovala mamicka, ktora tiez mala zaujem o babylove a povedala mi, ze jej synovia su vo Viedni a preto si ho tam bude zhanat. Ak by si mala zaujem, skusila by som sa na nu nakontaktovat, ci by ti pripadne mohla pomoct 😉

jojomama
23. jan 2013

@jojomama az teraz som si vsimla, ze to bola maminka zudan, s ktorou tu uz rozpravas 🙂

jojomama
23. jan 2013

@niquska az teraz som si vsimla, ze to bola maminka zudan, s ktorou tu uz rozpravas

strawberry17
23. jan 2013

vcera mi v DM hovorili, ze mliecko bude az koncom marca, tak som dnes kupila v kauflande 2 krabice zlacneneho Sunaru

niquska
24. jan 2013

@jojomama 17e ale to je uz mliecko plus postovne nie?

denisque
24. jan 2013

@niquska ja som to tiez pozerala, a to je zvlast mliecko a zvlast postovne

jojomama
24. jan 2013

Nie to bolo cisto len postovne

vladka1828
24. jan 2013

baby, to už nikde nezoženiem mliečko babylove 1? u nás v DM mi povedali, ževraj až v marci bude, ale ktovie, či to ozaj tak bude ☹

ktore
24. jan 2013

@vladka1828 ja som kvoli tomu presla uz na nase mlieko.uz sa nechcem stresovat a donekonecna zhanat babylove.

niquska
24. jan 2013

@denisque omg takze mlieko stoji 17 e aj daco a postovne je 17e?? noo tak musim najst nejaku inu variantu ako sa dostat ku mliecku 😒

denisque
24. jan 2013

@niquska to mliecko stoji 12.36, no neviem kto to s tade budestale objednavat ☹

vergulka
24. jan 2013

@zuzkaprofi
ahojcek§ ja by somn mala zaujem ak je to este aktualne 🙂

edita84
25. jan 2013

kočky ja sa zajtra skočím pozrieť do madarského komáromu či ho majú a potom dám info a poprípade sa dohodneme že vám ho kúpim a pošlem poštou len či sa oplatí to poštovné :/

uberfrau
25. jan 2013

@strawberry17 mne povedali dnes, že koncom februára ho začnú voziť .. bože toto je na nervy..

strawberry17
25. jan 2013

dnes som nakukla do Dm len kvoli mlieku, este ho nemaju (ja stale dufam, ze to bude skor nez koncom marca)

sylvia78
28. jan 2013

@niquska Ahojcek, presne tam som zamrzla aj ja, uz sa Vam nieco podarilo?

niquska
28. jan 2013

@sylvia78 no mne kupila znama v budapesti 1ku 4 krabvice aj to mali posledne tak uvidme co pak 😀

sylvia78
28. jan 2013

@niquska ja zatial mam 6 krabic 3ky, to mi vykupila DMku v Mosonyi kamaratka, ale asi jej poviem nech mi este kupi. Ja ho striedam z ryzovym mlieckom z DMky a tak sa mi pomalsie mina. Doktorka mi povedala, ze to kludne mozem ak mi papa vela mliecnych a aj mlieka. No my uz mame nastastie cez dva rocky ale nesmieme pit kravske lebo mame hranicne testy na alergiou na BKM takze na stlici veru zbadam aj jogurt ze papkal aj actime a aj acidko no a tym padom ryzove mliecko sa nam len hodi do kariet. Uz sme skusali aj sojove aj to mu chuti, no to mi dr. neodporuca kvoli zlozeniu mlieka, ale ved deticky, ktoré majú alergiu tie papkaju take mliecka tak ako to potom je? Vie mi niekto nieco aj v tomto poradit?

sylvia78
28. jan 2013

Maminky a teraz mi dosla odpoved z DMky, vraj to zatial vyzera tak ze vsetky mliecka budu az v marci ak vobec budu. hm....???

zuzkaprofi
2. feb 2013

Mam na predaj asi 5 -6 krabic mliecka babylove2 kto ma zaujem napiste mi naj z okolia kosic ;)) piste mi prosim ip

chikitka
2. feb 2013

inak ja som uplne v pohode dala malemu pri vypadku pred vianocami miesto jednotky aj PRE, prechadzala som postupne, lebo maval a niekedy aj este ma problemy so zapchami. a nijaky rozdiel som medzi jednotkou normalnou a PRE nevidela, v zmysle ze pre deti plne na UM a pre kojene a zaroven dokrmovane deti.... malinky pekne prospieval, nejedol ho ani menej, ani viac. tak podla mna by nemal byt problem, ak nezozeniete jednotku a PRE ano, ze by ste ho tym nahradili... teraz ked som ho nedostala, uz som sa nasr.la 😠 , a ked mi este teta predavacka zahlasila ze az v marci dostanu, a ja mam doma poslednu krabicu, tak som si povedala ze kaslem uz na to, a budem musiet vymysliet ine mlieko. nebudem toto predsa pokazde riesit, ked si vymyslia ze akoze srvatka je problem... no nechapem ze aky 😨 tak skusame uz tyzden hami jedotku. aj ked ma maly uz pomaly 9 mesiacov, vraj neni problem davat jednotku az do jedneho roka. ked som mu skusila dat dvojku hned bola naspat zapcha, ani kase nepapa kvoli tomu... no, chlapec je citlivka ohladom kakania 😀 zatial teda mixujem hami s PRE, pekne pomalicky a dufam ze to bude ok. teraz cakam druhe babo, v pripade dalsieho nezdaru s kojenim som bola odhodlana hned nasadit babylove aby som predisla takym problemom, ake mal nas vladko a teraz som sklamana ze sa tomu asi nevyhnem 😒 aj cena bola super ...

strawberry17
3. feb 2013

ahojte, mne maly nechce pit ine mlieko okrem toho babylove 😠
uplne zbytocne som kupila minuly tyzden ten sunar c.3...ak by mal niekto zaujem o ten sunar mam 1,5 krabice (3 neotvorene sacky) plus 1 ta odmerka k tomu co tam bola...za 10e, kupovane minuly tyzden, maly ochutnal a ze FUJ a uz sa toho ani nechce dotknut, alebo vymenim za 2 krabice babylove (hocijake cislo) ak ma niekto zvysne. Som z petrzalky

astonka
3. feb 2013

dievčata tušim som ho videla u nas v kaufladne....

priadka
3. feb 2013

@astonka "babylove" je znacka produktov predavanych v DM drogeriemarkt, patri k nim aj babylove mliecko...

astonka
4. feb 2013

@priadka viem malo byt pri kauflande mame dm-no už mi to neslo opravit...