icon

Výpadok mliečka Babylove. Kde ho kúpim?

zlostitko
18. nov 2012

Ahojte, uz dlhsie maju v nasej DM drogerii vypadok mliecka a neviem co budem robit, syn ine nechce. Poradte, kde inde by som ho mohla kupit. Potrebujem 3 alebo 2. Dakujem za akukolvek radu.

ktore
4. feb 2013

@chikitka ani ja som uz nemala nervi zhanat furt vsade babylove.presli sme na hami.predtym mi vela grckala aj od babylove ale teraz od hami nie a stolicu mame riedku.ale aspon sa netrapime.je to fajn a pekne priberame.

sylvia78
4. feb 2013

Baby objednal uz niekto mliecko z tej nemeckej stranky? Mne tam postovne dalo iba 7eur na 5 baleni cize 20krabic, max na 1objednavku. Len mam strach ci to dojde

katulinr
4. feb 2013

@sylvia78 Ked si to objednavala z amanonu, tak ti to prijde, neboj 🙂

katulinr
4. feb 2013

Ja fakt nechapem. V Rakusku, v Madarsku, v Nemecku, v Cechach nemaju vypadky. Tak preco iba na SVK?

mirka1611
8. feb 2013

Ahojte, viem, že je teraz výpadok mliečka babylove - moj synček ho pije tiež, ale musíme teraz prejsť z PRE na 1-tku. Mám ale nakúpených niekoľko krabíc z ČR z toho PRE, lebo som sa bála, že ho tak skoro nikde na slovensku nezoženiem... ak viete o niekom , kto by chcel kúpiť to PRE, dajte mi prosim vediet. 🙂

gabi.ta
8. feb 2013

ahojte chcem sa spytat ci niekto objednaval mliecko z amazon.de? kolko vam to naratalo postovne na slovensko?

sylvia78
8. feb 2013

babenky ajajaj, uz ho nemaju ani v Madarsku ani v Rakusku, teda aspon 3ku sme nedostali a uz 3ka nie je ani na amzane, fnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk

edita84
9. feb 2013

@sylvia78 juj to ani nehovor po výplate sa chystám do Komáromu po mliečko lebo mám už len 2 karabice :/

katka1903
9. feb 2013

@mirka1611 Preco musis prejst z Pre na jednotku?Nam v Dm povedali ze Pre je len aby vela negrckal.Tak jedol od narodenia to.

sylvia78
9. feb 2013

@edita84 nuz daj vediet prosim ta,dakujemAw. Ale ak uz amazon nema tak to uz asi ozaj bude problem

edita84
9. feb 2013

@sylvia78 jasne ale až vo štvrtok ideme 🙂 ja som velmi rozmýšlala že ked nebude tak skúsim toto mliečko pre malého http://www.pricemania.sk/katalog/detska-vyziva/... ked bol a dcéra lalá tak ho tiež pila a bolo dobré 🙂

mirka1611
9. feb 2013

@katka1903 je to tam napísané na krabici, PRE je iba pre deti, ktoré sú aj kojené. A 1-tka je ako uplne samostatná plná strava pre nekojené deti.

katka1903
9. feb 2013

@mirka1611 No dokelu a moj jedol pol roka tom Pre a nekojila som vobec,ale ved prospieval ma 6 mesiacov a 9 kil.

mirka1611
9. feb 2013

@katka1903 urcite to nie je tragedia, tie mliečka su podobne, 1-tka obsahuje navyše tušim len dve veci, fruktoza a este nieco..niesom si ista, nemam pri sebe aby som prečitala, ale neboj sa, ked prospieval tak možno je to aj jedno... 🙂

annie6
9. feb 2013

@katka1903 aj 1 aj PRE sa v pohode daju pit,ci uz v kombinacii s kojenim alebo nie 😉

niquska
9. feb 2013

mne kamaratka zohnala v budapesti mliecko 🙂

sylvia78
9. feb 2013

@edita84 toto mliecko sme pili my od jedneho roka skoro do dvoch, az potom som sa dozvedela o BABYLOVE mliecku, ze je kvalitou na urovni a za lacnejsie peniazky, no a mne maly zacal moc vela mliecka pytat od augusta 2012 tak som bola donutena prejst na lacnejsie mliecko a kedze kravske nemozeme teda nemame doporucene kvoli hranicnym vysledkom testov tak sme presli na Babylove a veru tiez mu chutilo a nic sa mu ani nestalo a to najprv som skusala Sunar a to chudatenko moje sa mi z neho pokakal kazdu chvilku, mooooooc ho prehanalo. Ten Junior drink Ti osobne mozem len odporucit

edita84
9. feb 2013

@sylvia78 áno je dobré to viem ale aj tak by som sa najviac tešila keby znova bolo to naše Bio dostpné 🙂 môj drobec ráno už pije kravské ale len raz za deň na obed a večer má bio mliečko 🙂

sylvia78
9. feb 2013

@edita84 ja mu raz za den davam ryzove s calciom, nastatstie mi vypije vsetky druhy klop klop klop aspon doteraz, 27.2. ideme na kontrolne testy tak uvidime co bude.

tonca74
15. feb 2013

Už som našla v DM ke mliečko babylove 1 a 2

ivulik21
16. feb 2013

Ahojte baby. Mám doma 11 krabíc mliečka Babylove PRE, kúpila som si ho do zásoby pre istotu,ale my pijeme 1-tku a podarilo sa mi ju zohnať v Nemecku,takže to PRE posuniem ďalej. Ak by ste mali záujem, ozvite sa mi.

bebiss
21. feb 2013

Dnešná odpoveď ohľadom mliečka babylove z DM-ky (priamo od ich marketingového oddelenia):

Vzhľadom k pretrvávajúcemu nedostatku bio srvátky na svetovom trhu je situácia s dodávkou babylove mliečok neútešná. Dodávateľ sa nám snaží poskytnúť babylove mliečka, avšak vzhľadom k tomu, že ide o celokoncernový problém, musí tieto mliečka rozdeliť medzi 12 krajín, v ktorých sa dm nachádza. Práve preto sa stáva, že ak nám aj dodá mliečka, nie je ich veľa. Tieto mliečka musíme následne rozdeliť medzi 113 dm predajní na Slovensku, z toho dôvodu sa veľmi rýchlo vypredajú.

Žiaľ, nevieme Vám poskytnúť informáciu, dokedy bude táto situácia pretrvávať. Veľmi nás to mrzí, pretože vieme, že keď si dieťatko zvykne na nejakú stravu, pri prechode na inú môže mať problémy s bruškom. Môžeme Vám však odporúčiť, aby ste vyskúšali Hipp mlieka, ktoré sú alternatívou k babylove mliečkam.

Ďakujeme za pochopenie.

janalv
26. feb 2013

Babenky, ak by ste mali niektorá záujem, predávam 8 krabíc BABYLOVE BIO PRE. Ostatné podrobnosti nájdete cez môj profil v inzeráte.

zuzka8961
23. apr 2013

Mne nosi manzel z nemecka a este je aj lacnejsie🙂

petulka90
28. apr 2013

Ahojte, ak máte niektorá záujem mám na predaj mliečko Babylove1, u nás bol výpadok a nakúpila som do zásoby a už ho neminieme...bližšie info IP 😉

veronicka12
5. sep 2013

Ahojte potrebovala by som mliecko baby love bio 1 nema nahodou niektora z vas na predaj vopred ste ma zachranili dakovala

veronicka12
5. sep 2013

@petulka90 dobry den este mate to mliecko?dakujem

petulka90
5. sep 2013

@veronicka12 dobrý deň, už nie

asocial
5. sep 2013

@veronicka12 ja mam babylove 2..jeden sacik z krabice nenacaty..nacaty isiel do smeti..ak chces..poslem ti ho..mozno ti pride vhod o dva mesiace...nechcem nic ani postovne...skoda je to vyhodit...daj vediet ak chces

veronicka12
5. sep 2013

@asocial jej si zlata poslem adresu a mliecko som uz zohnala ale aj tak dakujeme