Vyšli vám menšie deti po schodoch v dôsledku vašej nepozornosti?
Ahojte, stalo sa Vám že vám deti(menšie) vyšli po schodoch kvôli vašej nepozornosti ?
8 mesacny, svokor ho "strazil" asi tri minuty, kym som isla na WC. Maly vyteseny, ja na infart, ked som ho zbadala hore 🙂
Namiesto zakazovania a stresu ho hneď treba naučiť zliezať dolu zadočkom napred. Nielen zo schodov. To isté sa týka kresla, stoličky, čohokoľvek.
@aniele presne tak, inak ked ma zbadal, zacal zliezat sam, tak ako opisujes, tak sme to mali dva v jednom 🙂
Nie. U dcéry nie, u syna zatiaľ nie. Má rok a pol.
Samozrejme že áno... 🙆 ja nie som dieťaťu stále za zadkom, aj keď sa snažím o to
Moj ked sam vysiel po schodoch, hneď som ho učila chodit aj dole. Presne ako hore pise mamička, vsade kam vyliezol, som kládla doraz na to,aby vedel aj zliezt. Zatiaľ žiadna nehoda, uz bude mat 3 roky a krasne chodi po schodoch uz rok
X krat. Kedze od narodenia byvaju v dome je to pre nich prirodzene a vedeli to bez akykolvek problemov tak isto ako od mala vedeli ze sa nesmu dotknut krbu lebo je horuci. Nikdy som nikde nedavala ziadne zabrany.
@asia83 mo to by uz mojol aj po schodoch loezt taky velky,moje hadam 8m uz lozili po schodoch
Tak taketo nieco sa stane hocikomu, kto nema zabranu na schodoch.. ved by tie deti museli byt priviazane aby nevymyslali :D najvacsi tahak v panelaku pre moju boli schody... nastastie nelozila a zacala chodit az skoro v 15m ale uz na jesen (o par mesiacov) chodila po schodoch aj dole, kedze mali ich v jasliach.. moji rodicia sa smiali vzdy, ze ja oblozli schody, posunuli tam nabytok, matrac postavili a aj tak som si na tie schody cestu nasla... Najhrosi je nas strach ato ze nedovolime tomu dietatu aby to robilo.. pritom, to ze sa nauci lozit hore dole, alebo aj ine veci (niekto nenecha dieta same doma vsade same "zabezpecovaky",... ) tak ho to nauci co a ako...
@ktochytavzite len taky velky uz nelezie po schodoch, ale chodi ;) a to nietkore deti maju problem v 2 rokoch, bez ruky...
Ďakujem každému za odpovede, pýtam sa preto ( určite si teraz budete myslieť, že som neschopná matka) ,Ale áno priznávam si že som spravila chybu....raz sme boli na dovolenke a chlapec mal skoro 2r a už vedel chodiť pekne , ja som sedela v obývačke a malý odišiel za svojim ockom tak reku je s nin a na koniec o 4 min som zistila že vyšiel po schodoch, po kolenách samozrejme až hore ..... a keď si predstavím čo sa mu mohlo stať tak som hotova...ano je to moja chyba ,mala som skontrolovať či je pri ockovi 🤔
no katastrofa 🙂 neboj nic sa nestalo a nie nemohlo sa stat... neries... nám mala usla v hoteli ako 2rocna, kde na kazdom rohu bol bazen este aj v medziposchodiach,vytahy, schody, hotove bludisko... som sa mala asi obesit rovno :D museli sme k dveram zasuvat stokilove kreslo aby sa nedostala von, lebo sa to tam nedalo zamkynat.. clovek nemohol ani na wc ist ani nic, aj zaspat sme sa vecer bali :D
@ktochytavzite Ono moje deti sú dosť opatrné, boja sa. Našťastie. Syn je, ako chlapec, zvedavejší, ale tiež inteligentný ako dcéra, má pud sebazáchovy.
@simca06022011 tak teraz si mi dala kusok úlavy 😅lebo vždy v noci keď zaspávam tak si vravím čo všetko sa mohlo stať ,že by spadol a zlomil si väzy 🙄🙄 a ako sa to vyriešilo? Ako ste ju potom našli
normalne, tak pobehujuce dieta sa zase nestrati:D daleko nedosla :D
keby len raz 🙈 človek sa otočí na dve minúty a moja už lezie kade tade, niekedy sama nerozumiem, že ako sa tam dostala 😂
skor sa zamysli, ci nie je zbytocne sa trapit nejakou nezmyselnou prihodou z minulosti po veceroch hm
ano vyliezli a keby len hore schodmi
Ušiel nám 13m malý na schodiste.Zaver zlomenina spodiny lebečnej a silný otras mozgu.9dni hospitalizácie na jis, chirurgii...jeden nešťastný pád
Aaano,keby len na schody ale aj na komodu,parapet,stol...

Stalo. A nič sa nestalo. Nebola to nepozornosť, skôr mi nenapadlo, že dieťa, ktoré začalo týždeň pred tým stvornozkovat využije situáciu, že som si odskočila a vyskúša vyliezť po schodoch....