Zmena umelého mlieka na Sunar

anorev123
12. apr 2020

Ahojte, malého od konca prvého mesiaca nekojim. Keď sme prešli na umelé mlieko mali sme veľké problémy s kakaním. Odvtedy mu dávam nutrilon omneo comfort čo mi veľmi pomohlo a nemali sme žiadne problémy. Dnes máme už 6 mesiacov a od kedy prijíma tuhú stravu tak keď vypije mliečko veľa grcka. Volala som s doktorkou a ta mi poradila aby som prešla na sunar. Jedna vec je ta, ze ja vôbec neviem aký sunar je dobry keďže ich majú až až na výber. Nerozumiem tomu co je sunar prémiu ci sunar complex atď.. A druhá vec je ta, ze neviem ci bude najvhodnejšie úplne zmeniť mlieko keď sme mali s tým kakanim problémy. Prosím poraďte ci meniť mlieko ci nie a keď ano tak ktorý sunar kúpiť.
Pred dvomi dňami som už nevedela nikde v lekárni kúpiť nutrilon omneo comfort 1 tak som mu zobrala nutrilon omneo comfort 2 po ňom ale nevracia aj keď je pravda ze mu robím menšie dávky, keďže je silnejšie a užíva sa až od konca 6teho mesiaca.

h_petra
13. apr 2020

Tak nemen na Sunar, ked mu sedi Nutrilon 2 🙂

veronikakubusova28
15. apr 2020

Dobry den žienky , prosim o radu moj malinkačik papa nutrilon ... mam pocit ze je hladny furt na mesacne na 120 ml a kazde dve hodiny.pravidelne ... chcem prejst na sunar ci mam alebo nie?

majka1933
23. máj 2020

@anorev123 my sme mali sunar ar comfort 1 nám veľmi pomohlo 🙏asi jedine mlieko zo všetkých a to sme vyskúšali skoro všetko. Toto mlieko je proti grckaniu aj proti bolesti bruška aj proti zápche. Maju aj číslo 2 pokračovanie. My sme už prešli na klasický sunar nakoľko negrckame uz