icon

120 ml každé 2 hodiny. Je to veľa mlieka?

miskacharly
24. jan 2014

Maly ma necele 2 mesiace a papa 120ml kazde 2hodiny.nie je to vela?nebude obezny neskor?alebo moze aj 150?lebo jemu to nestaci,je nervozny potom a este by papal.dakujem.

kikina84
24. jan 2014

znamena to ze bude jedák..mi sme boli taky isty..malá nám už v porodnici pila mlieko kazde dve hodiny a revala a revala ked som jej nedala mlieko..tiez sa mi zdalo ze vela pije..ale potom som si povedala ze ju nebudem trapit a davala som jej vzdy ked plakala,lebo mi bolo jasne ze place kvoi tomu..vycicla flasku v momente ..ona mi aj taky jedak ostala,teraz ma 3,5 roka a stale lubi papat..a to nieje vobec tučko,ale že vôbec...takze podla mna je to normalne ze tak casto je..bud to casom prejde,alebo to tak ostane,ako u nas 🙂

ranya
24. jan 2014

aj my sme mali take obdobielen s tym rozdielom, ze nejedla UM,ale moje odsate mlieko. neviem ako je to v pripade UM, ci tam nie je nejaky strop alebo tak. skus sa opytat dr. pripadne

ivana149
24. jan 2014

ahoj my sme so 120ml isli z pôrodnice, maly mal PH4600g a 57cm, a ked som sa pýtala že ako často mu mam davaťdoma povedala sestra, že jak bude chcieť. Tak sme v dvoch mesiacoch pili 150ml,snažila som sa každe tri hodinky a bol kludný tak skus, šak on len tolko vypije kolko chce

3kolka
24. jan 2014

Ahoj to je v poho môj malý každú hodinu stiahol 90ml 🙂 a vyzerá normálne nieje tučko 🙂 teraz už papá pekne raňajky,desiata,obed,olovrant večera 1,večera 2 a upravilo sa mu to len teraz cca 2týžne...inak fakt každú hodinku-hodinku a pol(maximálne)som behala s flaškou,a bola som z toho riadne na nervy.....

katkas1
24. jan 2014

moj syn pil 120 ako dvojtyzdnovy, ked je hladnu daj mu viac a budes vidiet ci bude kludnejsi. teraz je moj ako papiecik, len do vysky sa taha.

patusha282
24. jan 2014

ahoj ja mám ten istý problém, môj synček bude mať 8 týždňov a papá 120 ml.niekedy vydrží tri hodiny ale cez deň si pýta každé dve..za prvý mesiac mi pribral 1200g ale nie je tučný, je tak akurát.možno to bude tým, že je aktívny (no aspoň môj teda je až moc) :D

stanislavao
24. jan 2014

vobec to neznamena nic. ani to ze bude obezny, ani to, ze bude jedak. aj moj starsi syn pil mlieko presne na minutu kazde 2 hodiny, aj v noci. a je chudy a nechce teraz jest vobec. ma 9 rokov. ked dieta vypije 120ml a vypilo by aj viac, kludne mu dajte 150ml. mozno potom nevypije a budete vediet, ze mu staci tych 120ml.

anya27
24. jan 2014

Nasi maju 10 tyzdnov a vypiju 150, a o dva dni sa nie, tak sa vratime ku 120 a tak sa to strieda 🙂. Ked chce viac, daj mu 🙂

momo216
25. jan 2014

Babatku teba dat kolko si vyzaduje.nemozes sa drzat tabuliek, kazde babo je ine. moj maly bol tiez velky hlados, teraz ma 17 mesiacov a nieje obezny aj ked toho stale vela spapa

sense
25. jan 2014

no moja mala v mesiaci pila kadze tri hodiny 150ml....ked som sa pytala lekarky povedala mi akurat kedze sme na UM mali by sme dodrziavat odstup aspon 2.5hod, predsa len je tazsie ako materske, ale co sa mnozstva tyka treba dat viac a nie viac ako liter denne aby si mu nezatazila oblicky...

zalucia
27. jan 2014

moj malý má 4 tt a vypije každé 3 hod 90 ml, a v noci spinká aj 5-6 hod. pribrali sme 500 g ked sme boli teraz na poradni, takže každé bábo je iné 🙂

lucinocka
27. jan 2014

u nas tiez tak a mala je srotacik, od mlieka sme presli na prikrmy bez problemu, hned prvy zjedla cely teglik, na obed spapa krasne plny tanier / s vynimkou ked idu zuby/ bud rada, lepsie akoby si mala nahanat decko na jedenie🙂)