icon

9 mesačná dcéra nechce mlieko z fľaše

julinka2019
26. aug 2020

Ahojte žienky idem si po radu,ako malu naucit pit mliečko Um z flase ?
Este sice kojim ale ak niekam potrebujem ist a skusala som jej davat flasu s um ta vobec mi nezoberie ale vodicku pije pekne ... viete mi nieco poradit? Mame 9meciacov

lauriema
•
26. aug 2020

@julinka2019 Ahoj, nedávno som to tu ja riešila cez MK. Dievčatá mi porafili že záleží na fľaši. Kúpila som avent od vtedy pije čajík z fľaše

rozovykon
•
26. aug 2020

@julinka2019 ja by som nedavala UM ved ked vynechas jedno kojenie nic sa nestane, ved papa uz aj prikrm.

havana40
•
26. aug 2020

Skusit inu flasku alebo iny dudlik na flaske

nini1010
•
26. aug 2020

A nechce z tej flase iba mlieko,alebo odmieta tu flasu uplne ci je tam mlieko alebo cajik?Lebo ak caj vezme a mlieko nie tak nie je problem vo flasi ale ze odmieta ine mlieko ako tvoje a ja presne toto teraz riesim.

julinka2019
autor
•
26. aug 2020

@nini1010 vodicku vypije v pohode sama len ako nahle uvidi vo flasi nieco biele ani sa nedotkne flasi vobec ... a nieco ste uz poriesili?

julinka2019
autor
•
26. aug 2020

@rozovykon ale napriklad vecer ideme spinkat som chcela aby aspon na vecer mala ... ale nechce vobec 😏 ako nahle uvidi ze vo flasi je nieco biele ani nezoberie

monita384
•
26. aug 2020

Skus fľašku zabaliť do nejakého papiera so zvieratkami alebo niečím co sa jej páči aby nevidela obsah. Ak nepomôže možno iné mliečko ja som skúšala všelijaké a vôbec nechcel piť. Nakoniec sme ostali pri nutrilon pofutura.

nini1010
•
27. aug 2020

@julinka2019 Bohuzial nie.Ja som chcela aspon na vecer nech sa pred spanim viac zasyti kedze sa casto bude a teda bezuspesne.

rozovykon
•
27. aug 2020

@julinka2019 je prirodzene, ze kojene dieta sa budi v noci na kojenie, to ale nemusi znamenat ze je hladne...niekedy ta proste potrebuje citit, momojkat, cocnut a spat dalej.....ja sa jej vobec necudujem ze nechce UM. 🙂 tvoje je lepsie