icon

Ak dieťa zvracia mám mu zmeniť mliečko?

palinkova87
25. nov 2011

Ahojte babule chcem sa vás opýtat,ked mi malý zvracia s Nutrilonu H.A. mám vymenit mlieko za standart? 😖

andrejka1974
25. nov 2011

nema nahodou reflux vtedy je vhodne mlieko nutrilon ar moja dcerka mala reflux po roku sa spravil ale mliecko ma este stale chuti jej a to ma 3 roky a 2 mesiace

katka3012
25. nov 2011

ja by som sla urcite k doktorovi a nehala si poradit,a ked tak urcite zmen mliecko

li_la
25. nov 2011

No, v istom prípade by to mohlo pomôcť, vtedy by bol dobré AR mlieko a nie HA. Ak to ale bude reflux, ako baby píšu, tak si na to zvykaj... Mne ešte aj teraz hocikedy grcká a to papá tuhú stravu. Ale odporúčam aj konzultáciu s dr.

lucka1987
25. nov 2011

@palinkova87 aj my sme zvracali skus BEBA AR proti grckaniu http://www.docsimon.sk/tovar/nestle-beba-1-a-r-... uz negrckame.. len seeem taaam trosku vyhodi. rckali sme s nutrilonu HA

magali
25. nov 2011

tiez si myslim ze to bude reflux.. aj my sme mali, ale treba sa poradit s pediatrom a ten vas posle na sono zaludka, nam sa to upravilo po zavedeni tuhej stravy a tiez sme mali Bebu AR. .okolo desiatich mesiacov to trosku ustalo a teraz uz vobec negrcka.. reflux vacsinou zmizne okolo roka.. inak tu bebu nam do 10 mesiacov predpisovala Dr a potom som tiez kupovala na docsimon ale este lacnejsia je na www.feedo.sk, uz som kupovala len tam, ja uz som sama usudila ze netreba AR a davam mu uz normalne a negrcka z neho, ale este musime ist v marci na sono, lebo mu ho nemohli spravit, lebo sa strasne bal, noneviem ci to bude v marci lepsie