icon

Aké mlieko dať štvormesačnému dieťaťu?

kamill7871
19. jún 2014

mám 4 mesačné dieťa a v noci sa často budí , niekedy aj 4 - 5 x ☹

ushuaia
19. jún 2014

Pokial nekojis na SK sa daju kupit aj tkz nocne mlieka...su sytejsie...najskor vsak treba vylucit mozne bolesti bruska, tie mozu taktiez sposobit nespavost a potrapit ako maminu aj drobca... 🙂

lorela
19. jún 2014

U 4 mesačného dieťatka je normálne, že sa budí niekoľkokrát za noc. Moje prespalo celú noc prvý krát v 6. alebo v 7. mesiacoch, potom dlho nie a a zhruba od jedného rôčka bola pravidlom prespinkaná celá noc 🙂.
Niektoré detičky (väčšinou dojčené), ako som som mala možnosť vidieť vo svojom okolí, neprespali celú noc ani v 2 rokoch.
No ale môžeš pátrať, či predsa len neexistuje nejaká príčina 😉 či nemôže byť hladné, alebo naopak, nepokojný spánok mu spôsobuje, že je príliš sýte, alebo má tesné pyžamko (dupačky), je mu teplo, zima, plný noštek (veľa detičiek je alergických a ťažšie sa im dýcha, najmä v noci) a pod.

My sme mali dobrú skúsenosť s Nutrilonom.

adriana89
19. jún 2014

ja mam dvojicky a spua celu noc od 1 mesiaca...posledne jedlo okolo 18:30 a spia do 6:00 niekedy ako aj dneska do 7:50..v noci kazdej raz podavam dudlik ale inac vydrzia tolko bez jedla..ale cez den zase kazde 3-4hodky

stanislavao
19. jún 2014

@kamill7871 4x za noc neni moc. moj syn sa budil pravidelne kazde 2 hodiny v noci na mlieko. 4 mesiace je este male babo. casom sa to upravi. ja som davala Nutrilon. aj cez den jedol kazde 2 hodinky. a celu noc mi deti prespali asi azked mali vyse 2 roky.

meinkonka
19. jún 2014

pri kojenych detoch je to normalne, treba len vydrzat. materske mliecko je to najlepsie, co mozes svojmu dietatku dat. pri UM ti sice bude spinkat krajsie, ale uz je to umelina a neziska z neho take benefity ako z MM 🙂

ivet1371
19. jún 2014

už možu ist aj zubky a može sa budit preto.neprechadzaj na UM.