Aké mlieko od narodenia odporúčate, keď nemôžem kojiť?
☹
nase dvojcata mali od prvého dna nutrilon ha sadlo im brusko nas nebolelo ani raz
Ja som kupovala od 4.mes. do 1.roka, mliečko Holle a boli sme spokojné obe🙂)
Hipp ha
My sme od zaciatku na sunare...najskor sunar ha a potom complex....uplne bez problemov
kazde dieta inac reaguje..treba vyskusat. podla mna vsak HA
Aj nasi mali Nutrilon a som spokojná, ako rastu
pozeram ze este si pred porodom - kvoli comu nemozes kojit? nemas len nespravne informacie? napis do poradne mamila.sk o svojom probleme, poradia ti.
nutrilon
France Lait
Ja som síce kojila,no na dlhšiu cestu som si robila Sunar,neskor uplne v pohode Hami a Baby love z DMka...
Nutrilon profutura
Starsiemu sadlo Hipp, mladsej Babylove. Ono je to indiviudualne, treba vyskusat, co bude vyhovovat tvojmu babatku.
kočky osobne odporúčam sunar, asi jediné mlieko ktoré obsahuje mliečny tuk, výborne chutí a vonia a moja malá nemala ani raz problém s kakaním 🙂
aj ja odporucam klasiku: Sunar
ahoj moja pila nutrilon v nemocke ale grckala a jak sme prisli domov na odpor.dets.pediatra .Beba a neskor som jej davala Hami boli ok. A syn ked bol maly tak Feminar 😉
Sranda no, si v 32tt tehotenstva a zrejme predpokladáš, že nebudeš kojiť ... asi ani nebudeš. 😎 Ja som o tom nejako v tomto období ani o tom neuvažovala ... asi som bola naivná, no čo už ... 😀
Skús sa poradiť možno priamo v lekárni čo sa im najviac predáva, alebo sa radšej poraď s pediatrom 😀
...nám najskôr odporučili Bebu, no syna z nej zapekalo, tak sme prešli na Nutrilon a všetko O.K.,ale ako tu baby píšu, každému bábätku iné mliečko sadne. Treba vyskúšať prípadne sa poraď s pediatrom, držím palce 🙂
Zo svojich skúseností odporúčam nutrilon.
my sme mali nutrilon AR (antirefluxny) a v 4 mesiacoch sme presli na AR 2 kedze mi z neho pomaly priberala,ale dost pomaly...a po roku sme presli na babylove z dm...keby som o nom vedela od zaciatku tak ho davam,ale zase sme mali aj ten reflux a mliecok na to je malo
nutrilon
Nutrilon comfort:dovod? Mala prespi celu noc,nema koliky ani zapchu.najprv sme zacali nutrilon obycajny,potom sme dali comfort.ale mala mala 4kg pri narodeni tak bola a aj je papkac.a ak mas alergiu alebo mala ma problem s travenim(napr. zapchu)doktor ti to da aj na recept
Napr comfort stoji okolo 12eur a doplacam cez recept iba 6
kojit aspon vyskusaj - ak sa len trochu bude dat... a dcera bola na beba HA od 2 mesiaca...syna som kojila 2,5 roka 😉
sunar, sunar complex 🙂
určite HA a značka už je jedno či beba alebo nutrilon. Ja som tiež nemohla kojiť ani jeden deň a vedela som to ešte pred pôrodom. Kvôli liekom, ak by sa niektoré divili
Ja som nekojila,lebo som sa tak rozhodla,a vôbec si to nevycitam,každému vyhovuje čosi iné,moja je na Nutrilone,a nemala s ním žiadny problém,je úplne zdravá a prospieva🙂
nam sadlo francuzske 🙂

Netrapte sa. Mliecko vam daju v porodnici a take iste si kupite potom domov. Dobra je beba, hami, babylove z dm. Drzkajte sa 🙂