icon

Ako dlho trvá pokým zaberie nové umelé mlieko?

zuzana_s1977
4. nov 2013

Ahojte, isto sa tu najde niektora z Vas, ktora mate uz skusenosti s UM. My sme uz 3 mesiace na Nutrilone AR (GER). Malicku strasne zapeka uz 1 mesiacr! (a predtym sme mali hnacky ... ) Doktor nechcel zmenit mlieko, takze sme vytvrali. Ale vcera som to uz vzdala a presla som na Bebu AR. Viete mi niektora poradit, ako dlho to asi bude trvat, kym sa prejavi - velmi dufam zlepsenie? Papame probiotika denne.... velmi pekne Vam dakujem za odpovede

alexandra1104
•
5. nov 2013

Ahoj,,,,mi sme dali nutrilon ha uz ked sme mali 5dni a az do pol roka trvalo zapekanie a obcas aj hnacky aj bolesti bruska teraz nam ostalo vracanie uz mame nutrilon ha 2jku

sense
•
5. nov 2013

ahoj no moja po nutrilone AR strasna zapcha, v podstate aj po inych AR mliekach a grckanie sa az tak nezlepsilo, potom sme presli na klasicky hipp combiotik a bolo po problemoch. Mliecko treba aspon tyzden az 10dni nemenit aby si zistila ci je to lepsie a ci ho dieta znasa, moc casto by som ho nemenila predsa len je to male babatko...a ked prejdete na prikrmy tak to bude trosku lepsie lebo strava bude hustejsia....

zuzub
•
5. nov 2013

beba aj nutrilon nerobili dobre ani jednému môjmu dieťaťu- zápcha, hnačka, prešli sme na mliečko babylove z DM a to im obidvom maximálne vyhovovalo, dcérka ho pije dodnes 😉

24seli
•
6. nov 2013

u nás sa prejavila zmena hned na druhy den..

vrana80
•
6. júl 2017

Kamaratka zmenila Nutrilon na Amilk bifido a do tyzdna sa malemu upravilo kakanie a celkovo brusko.

gabona1
•
12. júl 2017

Ahoj, u nás sa zmena prejavila okamžite na druhý deň a to tým, že dieťa bolo spokojné, nevrtelo sa, spinkalo, napapalo sa pekne. My sme prešli tiež na amilk bifido a to preto, že obsahuje už aj probiotika.

miminkanase
•
12. júl 2017

Ahoj, aj moji chalani sa takto trapili, potom sme presli na nutrilon omneo comfort a po 3-4 dnoch uz bolo lepsie. Mame ho aj teraz, este sa sem tam objavi kolika, ale tu si treba uvedomit, ze mliecko treba rozrabat v teplejsej vode a nepodavat ho uz studensie. Vsimni si, ze vtedy je uz hustejsie a myslim, ze toto drobcom tiez nerobilo dobre. Skus este pridat espumisan L.
A este ja som mliecko robila z obycajnej prevarenej vody z vodovodu. Ta nasa je velmi tvrda. Zmenili sme ju za dojcensku, kupovanu a toto tiez velmi pomohlo.
Drzim palce aby sa to zlepsilo

veronka1234
•
12. júl 2017

Ajoj aj nas mal z nutrilonu zapchy, pomohlo, ked som mu ho robila redsi