Ako rýchlo začne Nutrilon Comfort Colics účinkovať?
15. apr 2026
Ahojte, lekárka nám zmenila mlieko na Nutrilon Comfort Colics. Po akom čase by som mala vidieť či funguje alebo musíme znova skúsiť iné? Čakáte 5 mín aby "zhustlo" ako sa píše v návode? Malej sa ťažšie pije a dala som jej aj väčší cumeľ. Pýtam sa pre istotu, keďže to mlieko je nejaké iné ako tie predchádzajúce. Malá má mesiac a pri každom prdkaní alebo kakaní plače a veľmi sa pučí. Niekedy ani neplače pri tom ako prdká, ale začne plakať až po vypustení.
Som prvorodička, tak neviem čo čakať.
Ďakujem pekne.

@esty432 ahoj,prvé sme mali nutrilon advanced ako príkrm k materskému ale malej nerobilo toto mlieko dobre a celkovo jej nerobil dobre mix MM a UM, dostala koliky, tak nám lekárka predpísala nutrilon comfort colics a teda malá ho pila 5 dní, no začalo ju veľmi bolieť bruško, pučila sa a plakala, mala zelenú a hustejšiu stolicu. Bolo to ešte horšie ako pri advanced. Čiže za mňa nie, malej nesadol.
Dnes sme prešli na hipp bio combiotik. Uvidíme ako malá zareaguje. Určite nebudem ďalej pokračovať v nutrilone anti colics keďže vidím, že mala sa trápila zatiaľ asi najviac a čítala som, že zaťažuje bruško. Ale tak každé bábätko je iné. Treba skúšať čo bábätku najviac sadne. Ja som prestala dávať už aj materské nakoľko som ho nemala veľa a vždy som musela dokrmovat umelým