icon

Aký je váš názor na Babylove 2?

helenkasabinka
7. nov 2011

napiste mi prosim Vas aky mate nazor na mliecko babylove 2 .ci ste spokojne a celkovo aky mate nan nazor,my doteraz sme davali france lait AR s ktorym sme vysoko spokojni ale od 6 mesiacov uz ideme na mliecko pokracovacie ..... france lait AR 2 nie je tak sa rozhodujem medzi pokracovacim mlieckom babylove 2 alebo france lait 2

no ale som chcela vediet vas nazor na to mliecko babylove 2 😉

maruska81
•
7. nov 2011

Ahoj, ja som používala mlieko babylove 2 aj 3. Všetky kaše, plienky doteraz aj s drogériou. Maximálne spokojná. Skúšala som mu dávať aj iné mlieko, no veľmi ho nechcel. Ja len môžem odporúčať, ale asi to je na bábätku, ktoré mu chutí a ktoré mlieko nie. Vyskúšaj.

zebra41
•
8. nov 2011

My sme spokojni. Jakubko sice nie je moc mliekovy,ale to nie je mliekom... 🙂 A ovela menej po nom vrackaval ako po inych mliekach. Je trosku hustejsie. Teda nie az tak ako AR, ale hustejsie ako bezne mlieka.

siusinocka
•
8. nov 2011

Ahoj. Ja som dávala Nutrilon, ale striedala som aj s Babylove ale píšeš že ste mali AR... je aj Babylove AR? lebo AR sa nedáva len tak... aby sa mu to mliečko ked nebude AR nevracalo...

marry26
•
29. dec 2011

my mame babylove od 2 mesiace, teda aj 1,2 a teraz uz 3 a som maximalne spokojna, je lacne, malej chuti i ked neni moc mliekova, ale nerobi ziadne hrudky, uplna spokojnost
-

martinkatinka
•
29. dec 2011

My sme maximálne spokojní, malý bol pri ňom napapkaný, pravidelne kakal.... ale záleží od dieťaťka

evik35
•
10. jan 2012

Malej som začala prikrmovať france lait 1,sadlo jej super,no švagryná davala baby love,tak som chcela vyskušať lebo je predsa len lacnejšie,no malej zmena neurobila dobre,začala mať zápchy a krčiky,problémy s vetrami,plakala mi tak som sa vrátila späť k france lait a tak aj ostaneme! 🙂 je spokojná a to je hlavné!
je pravda že som kupila to nove baby love 1,poradili mi to predavačky,lebo som nevedela aky je rozdiel medzi starým Babylove a novým...inak rozdiel medzi france lait a baby love je viditeľný už ked otvoríte balenie-FL je sypkejšie,jemnejšie a Baby love je také zbytejšie...

rolak
•
10. jan 2012

našej nechutilo......istý čas bolo dobre,ale potom začala mliečko odmietať,myslela som tiež,že proste nie je mliečková, ale vymenili sme za Bebu a zrazu je mliečková, dnes pije Junior 1+ od Nestle a veľmi jej chutí. ale Beba robí hrudky... Nutrilon jej tiež veľmi nechutil a ani Hami, to je normálne sladké...

karinnka
•
10. jan 2012

My pouzivame 3ku,ale ked nemaju tak kupim 2ku a nam vyhovuje,takze spokojnost 🙂

zuzulik83
•
21. nov 2017

Chcela by som obnovit tuto temu, aky je vas nazor na mlieko Bavylove? Myslim to obycajne. Nemaju vase deticky nejake problemy ked ste presli z 1ky na 2ku? My sme presli z 1ky na 2ku a mala mi zacala grckat, co pri jednotke vobec nerobila. Predtym ju 1ka Bio strasne zapekala, preto sme presli na to obyc.(neBio😊).