icon

Babylove mlieko

martina1503
13. feb 2022

Dobry den.Takú otázku by som mala ze tie baby love mliecka majú akú hustotu?Malá mi vigrcka mliecko,dala som jej bebu sensitive a to je hustejsie.To je dobre lebo to nevygrca ale nutrilon alebo francuzke mlieko hej.Zial beba na druhej strane nesedi lebo nevie kakat a cely den vydáva zvuky ako keby tlacila ale neide.Cez noc od 2hod skoro nic nespime a je nepokojna.

im709vf
•
13. feb 2022

@martina1503 a keby ste jej do babylove skúsili zarobit nutriton? Urobíte si hustotu akú chcete

alenka2101
•
13. feb 2022

Moja znama davala babylowe od sameho narodenia,vsetko bolo ok,ziadne problemy..nemohla kojit zo zdravotnych dovodov..

tosomja
•
13. feb 2022

Babylove je klasické mlieko, nie je husté, ar mlieka sú hustejšie, skúste sunar ar. Je aj na zápchu, aj na reflux. Moje všetky tri deti pili toto. S bebou mam len zle skúsenosti

denda007
•
13. feb 2022

Tiež som používala mlieko babylove, ale iba pokračovacie. Bola som s ním spokojná, malý nevracal,nemal problém so stolicou pekne prosperovala., skúste nasadiť aj probiotiká

jana2425
•
21. feb 2022

My sme tiež používali bebu s toho grckal, potom sme skúsili baby love ale s toho bol furt hladný v noci my vydržal iba hodinu, teraz dávam sunar premium tiež mu to vydrží iba 2 hod, neviem či je to normálne maly má 3 mesiace ale kamoska dáva nutrilon ha a hovorí že maly jej prespí aj 3-4hod, u nás to sa nikdy nestalo😀 skúšala sim natiahnuť čas aspoň na 2,5hod tak to boli take plače až sa zadrhávať že je hladný😅 a potom zbytočne rýchlo hltal a mal v sebe vzduch