Dcérka grckala z Beby a prešli sme na Nutrilon. Poradíte?
Viac grckala a tak som prešla ná nutrilon. Ná začiatku bolo všetko v pohode no teraz mám strach lebo kaka aj štyrikrát do dňa a stolicu ma veľmi riedku az tak ze sa jej v plienocke prelieva. Zápach sice divny nemá ani farba nie je divna. Väčšinou taká do zltohneda. No aj tak sa bojím. Poraďte mi prosím co mám robiť som zúfalá lebo je to moje prvé bábätko a bojím sa o ňu. Ďakujem
ja by som skusila este pockat aspon 1 den a ak by to pokracovalo tak by som zmenila z nova mlieko, mne malý zase z Nutrilonu nekakal bol uplne zapečený, dali sme Sunar z neho vracal a nakoniec sme dali Hami klasické Optivital 1 a to nám dobre sadlo a malý ho papa doteraz a bude mat 10 mesiacov a je aj chutovo urcite lepsie ako Nutrilon a keby mam dalsie dieta bábo a nekojím tak znova zacnem s Hami Nutrilon som dala len preto lebo ho davali v nemocnici ale ked sme prisli domov zacal robit problémy a podla mna Nutrilon je aj dost drahé mlieko tak vyskusaj este aspon jeden den a pokial sa ti nebude zdat ze by sa ta stolica zmenila tak radsej skus iné mlieko
netreba casto menit mlieko. nejdu jej zubky? treba sa lekara spytat.
to bude urcite z nutrilonu asi jej ani ten nesadol, u nas normalny nutrilon tiez len presiel strasna hnacka, ale iba HA sadol, ale tvojej dcerke nemusi ani ten, u nas sa potvrdila alergia na bielkovinu kravskeho mlieka preto kadze jedno mlieko robilo problem, nemusis sa bat, skoc na gastro aby jej spravili testy, nakoniec mozno skusis aj 5-6 druhov mliek kym najdes to co jej sadne

A kolko ma uz mesiacov?ak je stolica retsia saa nezda sa ti tak id radcej k lekarovi vies pre istotu nechcem strasit ja som chodila skoro s kazdov hovadinovale za opitanie nicnedas.moze to byt aj tim mliecko je tam nieco co jej nesadlo.