icon

Grckanie z Nutrilonu HA. Máme zmeniť mlieko?

zuzka1606
3. feb 2014

Papame nutrilon HA, mame 10tyz a stale dost grckame aj 2hod po papani. Rozmyslam o zmene mlieka len neviem ake mlieko. Ake mate skusenosti?

3kolka
3. feb 2014

Ahoj...no my sme tiež asi v 7týždni prešli na nutrilon AR...Grckali sme stále nenormálne aj cez noštek...nemá reflux?

lenkakrcahova
3. feb 2014

Jednoznačne treba skúsiť zmenu maminka 🙂 ..A možno netreba ani mlieko HA,skúste obyčajný Sunar 😉..Prípadne Beba je dobre znášaná..Držím palčeky

vinifred
3. feb 2014

..ja by som predtým,ako zmením mlieko išla k doktorke,či nemá reflux..ak ho má,tak mu zmena mlieka nepomôže...dcéra takto grckala,a reflux sa nám potvrdil,ale to je o inom..

patusha282
3. feb 2014

ahojm aj moj drobček grckal celkovo z nutrilonu, nielen z HA-ckového, prešla som na HAMI a je super a je aj sladšie ako nutrilon 🙂 keby ti grckal aj z toho da sa kupit hami citlive brusko proti grckaniu 🙂

nikolet_89
3. feb 2014

ja by som presla na ine mlieko babylove sa dobre znasa a je BIO kupis v DM-ke ak bude grckat aj z toho tak sup k dr

lucka011
4. feb 2014

10tyzdnov je malinko. To je podla mna len o refluxe, v tomto obdobi to maju babatka na akomkolvek mlieku. A hlavne podla toho co myslis tym grckanie? Pretoze to ked trochu vygrcka, to by som neriesila. Ale ak vracia, ze mu to ide aj nostekom alebo riadne prudom, tak vtedy by som uvazovala o zmene mlieka..

usiko
27. feb 2014

ahoj,tak nasa tak grckala asi prve tri mesiace a nutrilonu, pouzivali sme aj ten gel za 'zapchatie/ zaludka po papani a nic moc...a nakoniec z toho bola alergia na BKM...nechcem strasit,ale ked telo nechce kravske mlieko alebo honemoze, tak ho nemoze....