icon

Je mlieko BEBA vhodné na riešenie zápchy?

dibaby
3. mar 2024

Ahojte. Môj maličký má 7 týždňov. V dvoch týždňoch začal piť hipp, z ktorého ho po dvoch týždňoch strašne zapieklo. Teraz dávam BEBA comfort. Má ho 3 týždne. Boli ho bruško. Ťažko prdí a kaká. Musíme teplomerom. Stolicu má riedku. Niekedy tvrdú. Neviete prosím na aké mliecko prejsť aby sa toto upravilo a bol by kľudný? Lebo sa dosť trápi. Cvičíme aj dávame masť pupík dokonca dvakrát denne robím mlieko aj do čaju

nika11103
•
3. mar 2024

Nutrilon comfort & colics , je aj na predpis a stačí len od pediatricky, pred rokom a štvrť som si to všetko prácne zistila cez poisťovňu atd. Stačí, že do karty uvedie tieto priznaky bolesti bruska atd a musí ti predpísať a v Maxovi to máš potom veľkú 800g krabicu za doplatok možno cca 2 Eura, predtým boli comfort colics 1 a 2 malé 400 g pixle a to bolo zadarmo v Maxovi. A určite aj pomáha to mlieko. Vyskúšaj

lneviemmeno
•
3. mar 2024

@nika11103 a myslis ze pomaha aj ked mojmu Nutrilon HA nesedi a nekaka? ze zmenit z neho na toto comfort colics? lebo sa obavam ci zmena na tu istu znacku len iny druh mu pomoze, ci mne nebude lepsie uplne inu znacku dat..

nika11103
•
3. mar 2024

My sme
Tiež prechádzali z toho nutrilonu na tento . Samozrejme to ti neviem zaručiť či pomôže . Ale mojej výrazne to mlieko pomohlo, neustali koliky úplne ale bolo to omnoho lepšie ako predtým . Ale jasne každé dieťa je iné. Držím palce moc

dibaby
autor
•
3. mar 2024

ďakujem. Zavolám zajtra k lekárke a skúsim sa opýtať, či mi ho môže dať na predpis. Nechcem mu zasa zmeniť mliečko, ale neviem čo urobiť, aby mu pomohlo a netrápil sa