icon

Je Nutrilon 1 Allergy Care vhodný pre predčasne narodené deti?

nattitati
Dnes o 18:28

Ahojte mamičky, možno niekto mal takúto situáciu. Predčasniatko pije mlieko Prebeba Discharge ale ma občas krv v stolici, kolíky a zápchu. Pediater uvažuje nad alergiou na kravské mlieko a prechodom na mlieko Nutrilon 1 Allergy Care Syneo +. Ale výrobca uvádza, že to nie je vhodné pre predčasné narodené deti kvôli živým probiotikam. Lekár tvrdí, že je to v poriadku. Mám ho dávať aj napriek tomu? Vopred ďakujem za rady

kacena4
Dnes o 19:01

dolezite je kolko ma dieta vahu a aky vek. ono sa specialne neodporuca pre predcasniatka a deti ktore maju problem s imunitou co su aj nase predcasniatka (neviem v ktorom tt sa narodilo) ale v kazdom pripade by som to riesila akutne s gastroenterologom, alergologom a mozno vie aj pediater spravil test na ABKM ci je to naozaj tym a az potom zvazit nastavenie mlieka. drzim palceky

nattitati
autor
Dnes o 22:19
@kacena4

dolezite je kolko ma dieta vahu a aky vek. ono sa specialne neodporuca pre predcasniatka a deti ktore maju problem s imunitou co su aj nase predcasniatka (neviem v ktorom tt sa narodilo) ale v kazdom pripade by som to riesila akutne s gastroenterologom, alergologom a mozno vie aj pediater spravil test na ABKM ci je to naozaj tym a az potom zvazit nastavenie mlieka. drzim palceky

@kacena4 v 31tt a aký je to test na alergiu prosím ? Vďaka