Kde na nete kúpim mliečko Babylove?
vyziva
koli vypadku? nasej vyhovovalo jedine dm a HIPP combiotic ine nemohla tak mozno je to podobne.
Jediná možnost v bazáriku, ak niekto nepotrebuje a predáva... ale takých mamičiek, čo zhánajú toto mliečko je istotne viac.
Ahojte, kopírujem tu môj príspevok z fóra výpadok mliečka Babylove a tak isto ostatné mamičky hovoria, že sa už začína objavovať v DMkach.
Ahoj baby, ja som našla, že sa dá kúpiť z Nemecka online, ale poštovné je dosť drahé asi okolo 14 Euro. Inak balenia boli výhodné. Ak by sa tento výpad ešte zopakoval, tak skúste http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2?__mk_de... Alebo jednoducho amazon.de a nech vám google preloží stránku do slovenčiny a potom už len do hľadania napíšte babylove milch 1, 2, 3 atd.
A kolko stoji?A fakt je lepsie ako Sunar,lebo pocuvam vela pozitiv na to mliecko.
V kazdej DM predajni ho dostat..my sme boli velmi spokojní,no bohuzial sme museli prejst na nutrilon,ktorý nam nechuti :(
nemali srvatku na toto mliecko taak bol vypadok ale uz prislo na predajne len sa rychlo zasa rozobralo...kazdy nakupuje do zasoby...nam ine mliecko ako babylove a hami nepasuje zo vsetkeho ho zapeka a boli brusko....je lacne a kvalitne. Odniesla som krabicu detskej lekarke aby ho pozrela ci ma vsetkeho dostatok a odsuhlasila nam ho. balenie je 600g za 4,99€
dnes som bola kupovat mliečko babylove no už ho nemaju mi povedali ze v januari sa maju rozhodnut ci ho budu nadalej vyrabat. Strasne
Ahojte,chcela by som len vediet ako je na tom babylove mlieko s cukrom.Viete mi prosim povedat kolko cukru obsahuje dvojka
Dakujem
Maminky ja mám na predaj ešte 6 škatúľ babylove 1, výpadok bude až do apríla, ak je v niektorých predajniach tak, iba zostatkové, nové naskladované nemajú ...
Ahojte zienky surne potrebujem mliecko babylove1 maly ine nechce prosim o pomoc ktora predate viac kusov?piste na danculik206@azet.sk tv v D.C.A. Uz ho nemaju.dakujem
Ahojte prosím Vás kto má na predaj mlieko babylove 1 alebo 2?súrne ale len bio, ďakujem.
Ahojte žienky,nemá niektorá na predaj babylove Bio 3 ???? viac balení,dakujem.Lucia

Maju ho v kazdej Dm-drogerii. Preco cez net ?