icon

Kde zoženiem dvojbalenie Nutrilon?

silvia0111
15. mar 2011

Ahojte, zohnali ste niekede Nutrilon dvojbalenie co davaju v reklame za 25,90€ ?
hovoria, ze len vo vybranych lekarnach, a zatial som nenasla taku kde by mali jednotku, len vyssie cisla mali.

cheerlady
15. mar 2011

ahoj,podla zakona o reklame pociatocne mlieka - teda s oznacenim 1 - nemozu byt predmetom reklamy,takze ho v akcii urcite nikde nenajdes.

solinkarka
15. mar 2011

No ja sice dieta nemam ale videla som to aj v Tescu to dvojbalenie ale tiez mali len od trojky..

pepsyna
15. mar 2011

presne tak-akcia plati iba na batolacie mlieka, takze neviem ci nie az od trojky..aj na Hami aj na Hipp boli nedavno akcie, no vsetko az od dvojky 😉

zuzanockamt
15. mar 2011

pociatocne mlieka - teda jednotky v akciach nikdy nebyvaju

julienka
16. mar 2011

áno, akcia je na nutrilon 3 a 4

kika87
Odpoveď bola odstránená
martinafrancisc
6. apr 2011

V DM a v Tescu je za 14,90 stale, tam sme bravali aj my a dost dlho. Ale tiez som zacala brat na kartony a dost nam ostalo. Predam za 12E za kus.

stanislavao
7. apr 2011

ja som ho kupila v DM drogerie. ale oplati sa kupovat Bebilon - co je nas Nutrilon, ale v polsku sa vola Bebilon - je to presne to iste, naozaj. na babybazar.sk sa da zohnat aj za 9,70, ked vezmete cely karton, co je 6 kusov. Je to vyhodnejsie, ako u nas. A u nas najlacnejsi Nutrilon je v lekarni Dr Max za 12 eur a nejake drobne.

bumbuska
Odpoveď bola odstránená