Koľko mliek ste vyskúšali, pokým ste našli to najlepšie?
my máme teraz tretiu značku a máme 2 mesiace.. nevadí to ?
my sme neskusali nic, mne odporucila pediatricka a jedna mamicka v porodnici tiez, ze Nutrilon je najlepsi, tak sme mali nutrilon. ziadne skusanie, ziadne ine mlieka. A preco tak casto menite mlieko, ved to je este male babatko, to mu nerobi asi dobre na brusko.
My sme nemenili... V porodnici jej davali na dokrmenie Bebu a v tej sme potom pokracovali. Sadla jej dobre. Ved mliecka by sa nemali menit moc casto...
zuziole, a ako dlho si skusala jednu znacku??,Treba ju skusat aspon 3 dni a sledovat kadejake reakcie-hnacka, zvracaniem vyrazky, zahlienenie.......a potom postupnym vyradovanim starej znacky za novu...odporuca sa pomalym zavadzanim a prestupovanim, nie NARAZ!!!
Ja som tiez nemenila...boli sme na bebe ha od zaciatku
..ja som prišla do obchodu,zobrala najlacnejšie/vtedy som netušila,že bola akcia na toto mlieko,používali sme HIPP🙂/a vyrástli na tom obidve deti..bolo perfektné a používali sme ho zo zdravotných dôvodov skoro do4 rokov..
akakovlek reakcia na mliecko - ci uz pozitivna alebo negativna - sa prejavi az po minimalne tyzdni uzivania... takze caste striedanie nie je urcite dobre / prilis to zatazuje travenie dietatka, ktore sa este len vyvija..... ja som pri prvej dcerke pokracovala v tom, co jej davali v porodnici Bebu HA... pri druhej dcerke som mliecko zmenila az ked mala sest tyzdnov: z Nutrilonu HA som presla na Bebu HA... a toto uz menit nebudem minilane do roku a pol...
no tak ja som používala BEBU HA asi 3 týdžne malá nič nerobila iba plakala potom sme prešli na NUTRILON H a ten bol tiež dobrý len týžden a nakoniec teraz máme NUTRILON COMFORT a zatial nám maličká aj zaspinká lebo predtým sme cez den nevedeli čo je spanie od 6:30 ráno bola hore do 20:00hod. a potom nastal neskut očný plač ktorý sa nedal utíšiť. Ako sme začali jest Nutrilon comfort zatial len 3 dni tak je maličká dobrá tak uvidím zasa do kedy ale tiež nám to menia pomaly po týždni ked niečo nieje v poriadku.
nerozumiem ako moze niekto len tak skusat mlieka na takom malom drobcovi ako je dieta do roka.. pokial babtko púrospieva na hocijakom UM treba mu ho ponechat..Každe UM je robene na inej baze a može len narobit sarapatu? A podla coho zistime ci je najlepšie? Ved to sa ani neda povedat, ak mojmu babtku chuti a pribera je najlepšie a nemenim.. mne by sa tiez nepacilo, keby mi niekto menil miesto jedla ktore mi chuti a robi dobre za nieco co nepoznam len tak sam od seba.. to len btw 🙂
Mne povedali v nemocnici, ze Aptamil, teda na Slovensku je to Nutrilon je vraj najlepsi, tak to sme mali az do 2.5 roka a nemusela som menit. Preco ste uz 3krat menili?

ano vadi , neskusaj , moze to Mat vazne nasledky ,,