icon

15-mesačné dieťa nechce umelé mlieko

lilinka1989
11. máj 2023

Ahojte kočky z malý od 15 m odmieta umelé mlieko, nevadí keď prestane piť som z toho nešťastná že ho odmieta, skúsila som aj iné značky a nič nechce proste už mlieko

sandyan
•
11. máj 2023

@lilinka1989 ani moj nepije okolo 15m , skusala som mu kupit ochuteny sunar, skusalansom mu obycajne kravske prevarit, urobit kakao vobec nic ,vsetko odmieta

bejbypd
•
11. máj 2023

@lilinka1989 moje obe deti od 12 mesiacov boli bez mlieka ,nechceli ..plne a dostatočne boli naučeni na normálnu stravu ,neriešila som to a ani lekár nie ..všetko bolo v poriadku .nevidím dôvod byť nešťastná

anjelicek26
•
11. máj 2023

Moj syn nepil ziadne mlieko od 9 mesiacov, proste ani za svet... krvny obraz ma ukazkovy, vysku a vahu a svalovu hmotu nad priemer, sportuje dodnes.. Vyvazenou stravou to vies normalne skorigovat, nic mu chybat nebude, neboj.

tatianamaria
•
11. máj 2023

Nevidím dôvod, aby 15 mesačne dieťa pilo umelé mlieko. Keď bude mať pestrú stravu nič mu nebude chýbať. Vápnik sa oveľa viac nachádza aj v iných potravinách. Dokonca niekde je ho oveľa viac ako v mliečnych výrobkoch.

lilinka1989
autor
•
11. máj 2023

@sandyan aj môj tak presne

ildiko36
•
11. máj 2023

@lilinka1989 kludne môžeš dať od 6mes aj prevarene plnotučne mlieko

anjelicek26
•
11. máj 2023

Mojmu pred nastupom do skolky zistili laktozovu intoleranciu... aj to sme sli len na testy na gastro, nech mu daju "nejaky" papier a nenutia ho to tam jest... prakticky to vysvetlilo cele to skriekanie a neznasanie mlieka prve mesiace...

titla
•
11. máj 2023

@lilinka1989 Ked som prestala syna kojit v 13m odmietal UM. Dokonca aj moje, co som si odsavala, z flasky nevypil. Tak od vtedy mlieko nepije. Papal jugurty, syr, maslo, acidko. Tri pediatricky mi nezavisle povedali, ze ak ma pestru stravu, tak mlieko v tomto veku nepotrebuje.

lilinka1989
autor
•
11. máj 2023

@ildiko36 nechce ani kravské

lilinka1989
autor
•
11. máj 2023

@anjelicek26 nemál žiadne priznaky? Kožné alebo podobné?

patka06
•
11. máj 2023

15 mesačné nemusí povinne piť mlieko, to už má normálnu stravu, v ktorej sú mliečne výrobky

veronikacernickova
•
11. máj 2023

Moju dcéru som prestala kojiť, keď mala 16 mes., odvtedy pila iba čaj a čistú vodu, odmietala akékoľvek mlieko (umelé aj kravské), takže sme to "zachraňovali" iba jogurtami.

ildiko36
•
11. máj 2023

@lilinka1989 skus dať do toho granko alebo sa da kúpiť v slamke granko, moje deti to zboznujú, maju aj v kik a normalne z pohára ponúkni.

pehavcek
•
11. máj 2023

Pokial ti zje mliecne vyrobky tak sa nic nedeje.Nebud z toho nestastna.

tinka8512
•
11. máj 2023

@lilinka1989 moja mala tiez ziadne UM od 9 mesiaca,ani kvapku nikdy nemala,do 8.mes bola kojena a potom nic z flasky.Bola som zufala ale uz ma 3 roky a nic sa jej nestalo, normalne som jej dvala aspon jogurty a taketo. Papala prekne zeleninky ovocie kase. Kupovala som jej aspon tie kase co maju z uM,co sa len voda prida, to mala rada.

magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•