Ktoré umelé mlieko je chuťovo najlepšie?
Ahojte malý mal na začiatku kolíky, dostávame Nutrilon Comfort and Colics, ale už dlhšie mám pocit,že mu proste nechutí. Iba si pocucká a niekedy zje žalostne málo a trápi ma to. Ktoré mliečko je podľa vás chuťovo dobré?
Ďakujem
skúšali sme viac mliek ale pri každom dieťati sme skončili na sunare.
@veroniiika1206 chuťovo Sunar, ten je fakt mňamka, ten by som aj ja jedla
@marhulka13 ďakujem a ktorý konkrétne?
skúšali sme viac mliek ale pri každom dieťati sme skončili na sunare.
@anonym_4c881f mali ste aj Nutrilon?
To netuším, Sunar som mala pri prvom synovi a to už je skoro 16 rokov, aké ja vždy ten prášok ochutnáme a bolo to chutné. Teraz používam pre bábätko Nutrilon Comfort Colics a to je grc. Ale malému pomáha aj chuti
To netuším, Sunar som mala pri prvom synovi a to už je skoro 16 rokov, aké ja vždy ten prášok ochutnáme a bolo to chutné. Teraz používam pre bábätko Nutrilon Comfort Colics a to je grc. Ale malému pomáha aj chuti
@marhulka13 my ho máme tiež...ale teda ja mám presne opačný pocit....podľa mňa mu nechutí....koľko má vaše bábätko mesiacov a koľko spapá prosím
@3petka u vás to bol ktorý, prosím?
@veroniiika1206 základný sunar. Neviem či je aj teraz ale vtedy bol v oranžovej krabičke.
@marhulka13 ďakujem a ktorý konkrétne?
@veroniiika1206 určite nie babysmilk. Stačí si pozrieť recenzie že je zakázaný v Poľsku a chyba mu kopec živín ktoré má obsahovať umelé mlieko. Navyše ho vo veľkom propagujú influenceri ktorí za peniaze odprezentuju kadečo.. my sme mali bebu tá išla najlepšie. Nutrilon mi nechcela a zo sunara zvracala prúdom. Ešte aj kendamil je super to mi ine mamičky odporúčali ten obyčajný. Keď raz budem mať druhé siahnem hneď po ňom
Ked som si to zistovala, tak najsladsie - Kendamil. Kazdopadne nasemu dietatu to bolo jedno. Nechcel UM nikdy v zivote 🤣 a uplne jedno ake sme skusali a kedy.
@marhulka13 my ho máme tiež...ale teda ja mám presne opačný pocit....podľa mňa mu nechutí....koľko má vaše bábätko mesiacov a koľko spapá prosím
@veroniiika1206 môj ma 5 mesiacov a papa 180 ml každé tri hodiny

nejde o chut ale komu ako sadne.. ziadna rada ti tu nepomoze- treba skusat ..