icon

Máme vyskúšať iné mliečko?

misulik4589
15. máj 2016

Ahojte, nas 2mesacny drobec má diagnostikovaný reflux. Máme v rodine alergikov,tak nám lekárka predpísala BebuAR,kedze je aj na grckanie aj hypoalergénna. Papame ju cca 3 tyzdne,no mám však podozrenie,že mu nerobí dobre. Stále nám veľmi plakava (rici) a máme odsledované, že v case po papani až kým nezaspi. Tiez nam malokedy spapa celu davku,ked je tomu raz za cely den tak vela a to som mu uz davky zmensila. Rozmýšľam,že vyskúšame prejsť na Nutrilon,či náhodou mu nie je tá Beba ťažká na zaludok a celkové travenie ☹ kakame každé ráno,je to síce hrozné zapáchajúce a tmavozelené no vraj je to normálne. Skúste mi prosím poradiť 🙂

mimka1111
•
18. máj 2016

Ked máte alergiu tak vyskúšajte Nutrilon HA a pridavajte Nutrilon Nutriton je to gélik obsahuje svätojánsky chlebík ktorý Vám zahusti mliecko v žalúdku ,, máte aj prevenciu aj pokoj s refluxom 😉 😉

zuzka_1985
•
21. máj 2016

Ako pise mimka, nakombinovat nutrilon HA s nutritonom. Moj maly popri kojeni pil nutrilon HA, neskor sa mu zistil tichy reflux, tak sme presli na nutrilon AR, ale od 7. mesiaca zacal pit normalne hipp mliecko a neskor amilk a vsetko bolo v poriadku

jojake
•
21. máj 2016

Mozno ma alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka a tu pomoze Neocate. Nutrilon ma len ciastocne hydlolyzovane bielkoviny

papulienka777
•
21. máj 2016

Mne doktorka povedala, že zelená stolica je vraj hladná stolica, bábo na Um by malo mať žltú, aspoň čo ja viem.

misulik4589
autor
•
22. máj 2016

Prešli sme na Nutrilon AR. Papáme ho už týždeň a oveľa lepšie. Kaká už krásne žltú stolicu,už ani tak nezapacha,spapa nám všetko,celú davku a je oveľa spokojnejší a kludnejsi 🙂 No musíme zájsť za lekárkou na gastro aby nám povedala čo s tou prevenciou alergie. Asi nám odporučí a predpise to čo píšeš ty mimka1111.