Máte skúsenosti s mliekom HiPP HA Combiotik pre bábätká?
Ahojte mamičky, chcela by som vás poprosiť o radu/skúsenosť s mliečkom HiPP HA 1 / HiPP HA Combiotik.
Mám 4-týždňového synčeka, ktorý je od narodenia dokrmovaný týmto mliekom (momentálne už prevažne na UM). Posledné dni sa nám zhoršil režim – malý je po jedle nepokojný, stále akoby hladný, má silné kŕče v brušku, stolicu má zelenú (čo viem, že pri HA mlieku býva) a začala byť aj suchšia. Navyše sa často „odgrgne“ aj s mliečkom (nie prúdom, ale vracia). Skúšame masáže, Espumisan aj odgrgávanie, ale zlepšenie prichádza len na chvíľu.
Chcem sa preto opýtať… Máte niektorá podobnú skúsenosť, že by toto mliečko bábätku nesadlo alebo ho dostatočne nenasýtilo? Riešili ste pri tomto mlieku podobné problémy s kŕčmi alebo suchšou stolicou? Odporučila vám pediatrička v takomto prípade prechod na iný typ mlieka (napr. Beba alebo iné)?
V pondelok sa chystám volať doktorke, ale chcela som vedieť, či je to pri tomto mlieku bežný jav, alebo mám radšej trvať na zmene. Ďakujem za každú radu
je uplne normalne ze UM nesadne u nas bola Beba fajn a Nutrilon sposoboval koliky, naopak u kamosky sadol perfektne Nutrilon a Beba robila problemy. Pediatricka zvykne odporucit zmenu ak su krce.

nepotrebuje ešte vodu na pitie v tomto teple ?
my sme mali hipp a bol spokojny každy jeden
ale davkovanie som šla podla ich potreby nie podla tabuliek , žabky cvičili pri jednom - tam bolo jedno či kojeny , um aké atd