Mlieko Babylove
Ahojte, zaujímal by má vás názor na mlieko babylove, tie ktoré ste ho mali boli ste spokojne? Viem že každému bábätku niečo iné sadne, používame hipp combiotik 2 500g stojí 15e, hľadám niečo lacnejšie keďže som sama (ex síce platí) ale platím si aj nájom atd...
@andrea_prestastna super si má potešila, mala má dnes pó roka, tak keď minieme hipp chcem prejsť na to babylove, lebo fakt financne to začína byt náročné.
Ďakujem za odpoved
@timi247
@andrea_prestastna
Kocky prosím vás, keď ste menili mlieko, urobili ste to zo dňa na deň, ci ste postupne miešali značky aby si lepšie zvyklo bruško?
Ide mi o to, ze malý bude mať 8 mesiacov kojím ho, ale keď sme von a nemám ho kde nakojiť, dávam UM Hipp bio combiotik, ale po ňom sa mu vždy ťažšie kaka a to dostane max 1 fľašu, raz za deň, dva. Prvý syn bol čisto na Babylove do 3 rokov... A rada by som sa ku nemu vrátila lebo som s nim bola spokojná a trávenie bolo lepšie ako po tom Hipp.
@monicka976 my sme mali veľké problémy s bruškom, tak som vyskúšala viaceré mlieka, nikdy som nemiesala vždy som rovno začala len novým mliekom.
@timi247 dakujem, tiez vymenim, ja som s nim tiez predtym bola velmi spokojna

Ja som mala hipp, presla som na babylove 2 od pol roka, financne mi to velmi pomohlo lebo kupim dve krabice miesto jednej ,malej velmi vyhovuje doktorka povedala ze ok, za mna smelo dotoho