icon

Môžem 5-týždňovému synovi zmeniť mlieko?

ada_12315
14. júl 2023

Ahojte mam 5 týždňoveho syna pije mlieko nutrilon vypije mi už 90ml a stále je hladný, máva kolíky no posledný týždeň ich tak ze aj celé dni hoboli bruško potom 2 dní kľud a znova 3 dní to isté a plače puči sa. Môžem zmeniť mlieko na nutrilon comfort alebo radšej prejsť na inú značku? Doktorka ma dovolenku 2 týždne preto sa pýtam

nikpa
•
14. júl 2023

@ada_12315 keď vidíš, že ho z toho boli bruško, môžeš zmeniť ale Nutrilon je známy tým, že deti z neho majú koliky. Prešla by som na úplne inú značku. A stolicu a vetry má ako, aj s tým je problém?

ada_12315
autor
•
14. júl 2023

@nikpa do Teraz kakal aj prdkal dobre len posledný týždeň je to hrôza viac je v bolestiach ako mu je dobre

nikpa
•
14. júl 2023

@ada_12315 a koľko má ten Nutrilon nasadený, kojila si aj?

ada_12315
autor
•
14. júl 2023

@nikpa od začiatku nutrilon, nekojila som odsavala prvé 2 týždne mal 2x do dňa moja ale nerobehlo sa mi mlieko takže od 2 týždňov je len na umelom

nikpa
•
14. júl 2023

@ada_12315 tak sa skús poradiť v lekárni, povedz im aky je problém. Ja by som skúsila zmeniť na úplne iné a sú špeciálne pri kolikach. Zatiaľ skús rektalnu rúrku, nenechaj ho trápiť a tiež probiotiká treba nasadiť, masírovať bruško a cvičiť s nozkami. Toto obdobie do 3-4 mesiacov býva všelijaké, keď nesadne mlieko je to trápenie.

ada_12315
autor
•
14. júl 2023

@nikpa prdkat si prdi raz za čas horšie ze sa ne vykaka. Až keď kaka vtedy sa mu uvoľní a je mu lepšie
Rektalnu som už používala ani to nejako nepomohlo
Tak dúfam ze keď od rána mu je zle tak už ho to prejde

motogirl699
•
14. júl 2023

Skúsila by som Sunar AR&Comfort. Naša mala aj reflux a Nutrilon ju strašne zapekal. Toto nám pomohlo na oba problémy.

lorin29
•
14. júl 2023

@ada_12315 naša malá z nutrilonu hrozne koliky.... Zmenili sme za Hipp a 100x lepšie aj co sa týka stolice