Môžem zo dňa na deň zmeniť Bebu Ha na Nutrilon Ha?
ahojte prosim vas zase o vase nazory 🙂 mala ma 2 mesiace, papa BEBU HA, ale vzdy ked doje, tak zacne strasne plakat a velmi taha cumlik...asi je hladna. Avsak ked jej zvysime davku, vyzvracia to. Chceli by sme skusit sytejsie mliecko, rozmyslam nad nutrilonom HA:...je to dobry napad?ci ani nie?dakujem
@zuzka_puska ano kludne mozes aj z jednej davky na druhu,...
@luba28 a musim sa predtym poradit s lekarkou detskou? lebo nasa mala z tej beby nepribera,len velmi slabo par gramov....myslite ze je nutrilon sytejsi ako beba?
@sunshineka a nie je to nejaka zataz na brusko alebo crievka? nasa detska lekarka nam predpisuje tu Bebu HA, a mala z nej nepribera,ked dopapa place....lekarka chce aby sme skusili inu bebu, nejaku sytejsiu, ale ja z tej Beby uz nemam dobry pocit, citam vela o nutrilone, vela mamiciek pise,ze ich detickam sadol paradne. Sice nasej malickej nemusi robit dobre ani ten. A je potom problem vratit sa od nutrilonu spet k tej Bebe?? nemoze dostat koliku alebo cosi take?dakujem
@zuzka_puska vobec sa nemusis radit,len jej to potom oznamis ked pojdes do poradne,ze si zmenila mliecko,....ja som davala nutrilon obycajny pri synovi a pri dcere france lait,....ale su aj ine,ktore si chvalia maminy,....BEBA ani nam nerobila dobre,....
@zuzka_puska pani Dr ma asi nieco slubene od firmy ked vas dopuje tou Bebou a tiez vidi,ze mala nepribera tak ako by mala,...
@luba28 dakujem pekne za radu... nam mala pribrala 130g za 2 tyzdne....a ked ju dokrmim, hned place, dam jej cumel a taha ako keby bola hladna. Idem hned kupit ten Nutrilon, aspon jedno 400g balenie kupim a skusim to...dufam,ze nedostane koliku a nebude plakat, ma totiz slabinovy pruh, cim viac place tym sa jej ten pruh zvecsuje som uz zufala
@zuzka_puska svagrina mala s bebou tiez problem.maly bol stale hladny.predtym mala nutrilon-to iste.potom presli na babylove z dmky a je max. spokojna.a ano mozes prejst aj z jednej davky beby rovno na ine umele mlieko
Ahoj ja mám 3 mesačného synčeka a presne toto som s ním xažívla, keď mal 2 mesiačky tiež som s Beba Ha kúpila Nutrilon, ale ešte predtým som urobila toto: Malý bol hladný s 90ml, ale s 120ml už vracal, tak som ešte pred nutrilonom dala rax Bebu, ale 105ml vody a 3apol dávky Beby. Malý mi vôbec od hladu neplakal a ani nevracia. Takže Nutrilon som vrátila do lekárne. Skús uvidíš

preco nie?kazdemu ine sadne a treba ine vyskusat,ked vidis,ze jej toto nerobi dobre.