icon

Nutrilon good night 2 a Nutrilon advance 2 - rozdiel

edajna6
29. jan 2023

Ahojte v skratke malý mal podozrenie na alergiu KM
Sme na špeci mliečku, teraz po pol roku mu treba dávať zase Nutrilon a ak nebudú žiadne reakcie tak ostávame na normálnom UM. Hlavná otázka doma máme ešte neotvorený Nutrilon good night 2 , či môžem mu dať alebo radšej kúpiť Nutrilon advance 2 poprípadne už 3 nakoľko o pár týždňov bude mať rok. ďakujem

anavixy
•
29. jan 2023

Good night ma napisane ze obsahuje ryzove vlocky, preto je na dobru noc. Nedavala by som ho na normalne denne papanie, ale ryzove vlocky samy o sebe podla mna neovplyvnia to co mas sledovat, teda reakciu na BKM. Takze na noc ked tak ano, ale inak by som radsej kupila obycajny Nutrilon. A co sa tyka toho ci 2 ci 3, to je v podstate jedno (ide o vyzivove hodnoty, vitaminy atd), kludne mozes este davat 2 aj po roku.

edajna6
autor
•
29. jan 2023

@anavixy v podstate malý len večer cca o 21hod papá um. mliečko a potom pýta ešte nad ránom cca okolo 4-5tej a potom cez deň príkrmy má nechce veľmi mliečko a už mu dávam cez deň aj mliečnu kašu pomaličky zaraďujem. Takže v podstate on cez deň nepapá UM tak aj preto som rozmýšľala ak mám ešte doma balenie tak mu to dať ajtak len večer pije. Ďakujem pekne za odpoveď