icon

Odmietanie mlieka

lenka591996
12. sep 2022

Ahojte žienky možno mi budete vedieť poradiť ak máte skúsenosti aj s predošlými bábätkami, predtým ako pôjdem k pediatrovi. Zajtra má náš malý 8 týždňov a posledných 5 dní máme problémy s papaním. Pije Bebu ExpertPro HA 1. Predtým zjedol pekne celú fľašu 120 ml, niekedy vypil aj 130ml -140 ml, no teraz ledva vypije 90 ml. Prespí krásne keď ho uložím o deviatej do pol piatej, piatej rána, lenže aj po toľkých hodinách sa poriadne nenaje. Pri papaní je nervózny, odvracia hlavu, vypína sa, vypľúva cumeľ, plače a celkovo je nepokojný. Keď aj spapá viac, niečo vyvracia, stolicu má raz za dva dni, no nemá ju tvrdú, normálnu konzistenciu, farbu má do tmavozelena. Dnes som ho vážila a schudol dokonca za 10 dní takmer 100 gramov. Už som skúsila vymeniť fľašu, či mu nevadí tok, či mu málo netečie, ale nezabralo. Neriešila ste toto prosím Vás niektorá? Ďakujem ❤️

nikpa
•
12. sep 2022

@lenka591996 dávaš ho počas kŕmenia odgrgnut? Môj malý takto štrajkoval až kým sme neprišli na to, že sa mu počas kŕmenia vracalo mlieko hore a bolo mu treba odgrgnut. Potom som ho začala dávať aj 2-3x počas kŕmenia na plece a vždy z neho vyšiel poriadny grg a ďalej pekne pokračoval v papani.

pribinak
•
12. sep 2022

@lenka591996 musí piť HA mlieko?

lenka591996
autor
•
12. sep 2022

@nikpa áno dávam, keď vidím, že prestane sať a mrví sa, potrebuje oddýchnuť, niekedy grgne, niekedy nie, ale ako ho zdvihnem a potom mu skúsim dať málokedy pokračuje v pití.

lenka591996
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
lenka591996
autor
•
12. sep 2022

@pribinak nemusel by, no toto mliečko mu sadlo zatiaľ najviac. Skúšala som mu dať obyč bebu, no tú mi nechcel.

klarss
•
13. sep 2022

Poradím ti zapisuj si denný objem. Od polnoci do polnoci koľko vypije a podľa toho sa riad. Môj bol žrút z pôrodnice odchádzal pribratý pil každú hodinu potom každé dve a teraz má 6 mesiacov 10kíl a stále pije max 120ml- 150ml na kŕmenie niekedy menej pritom iné detičky zo skupiny pijú väčšie dávky.

mareri
•
Odpoveď bola odstránená
•