icon

Odmietanie umelého mlieka u detí. Skúsenosti mamičiek

7. okt 2026

Stretla sa tu niektorá s vás s tým,že dieťa najprv pije UM a potom po 3t pomaly prestáva?resp. menila ste niektorá UM, z dôvodu, že nechutilo postupne?

anonym_cb330e
•
7. okt 2026

Ja by som sa riadila primarne tym ako pribera ak by priberamie bolo ok len kvoli tomu by som nemenila, velmi malo deti pije presne tabulkove mnozstvo. Ale urcite sa este porad s pediatrickou, no treba ratat s tym, ze nove UM nemusi sadnut a s nim budes vediet urobit viac problemov ako osohu. Skusala si aj ponukat castejsie?

cyberk
•
7. okt 2026

co znamena, ze nechuti? ze vidi flasku a uz reve a odtahuje sa prec? vobec nic nepije? lebo ak pribera, nema problem s bruskom, a pije, len nie tabulkovo, tolko kolko tam je pisane... nemenila by som.

anonym_1b41b7
•
7. okt 2026

Aké veľké dieťa?

autor
•
7. okt 2026
@anonym_cb330e

Ja by som sa riadila primarne tym ako pribera ak by priberamie bolo ok len kvoli tomu by som nemenila, velmi malo deti pije presne tabulkove mnozstvo. Ale urcite sa este porad s pediatrickou, no treba ratat s tym, ze nove UM nemusi sadnut a s nim budes vediet urobit viac problemov ako osohu. Skusala si aj ponukat castejsie?

@anonym_cb330e my jeme celý deň.... každú hodinu po 40ml v takmer 4 mesiacoch

autor
•
7. okt 2026
@anonym_1b41b7

Aké veľké dieťa?

@anonym_1b41b7 takmer 4m

autor
•
7. okt 2026
@cyberk

co znamena, ze nechuti? ze vidi flasku a uz reve a odtahuje sa prec? vobec nic nepije? lebo ak pribera, nema problem s bruskom, a pije, len nie tabulkovo, tolko kolko tam je pisane... nemenila by som.

@cyberk vyzerá,že by fľašku zjedol, keď ju vidí...pár hltov a odťahuje sa

gaia14
•
7. okt 2026

Ja som vtedy zvykla zmenit prietok cuml na vyssi ked mi to dieta robilo

anonym_b24615
•
7. okt 2026

@anonym_autor áno my sme to tak mali. A pred každým som bola za psychopatku ale proste moje dieťa odmietalo mlieko ktorékoľvek a presne chvilu bolo dobre a potom zas nechcelo piť.. no bavíme sa o 6m v tom čase mi pilo po 30,60,90ml každý deň a viac proste odmietlo.. plus prikrmy ale tých rovnako veľa nezjedlo.. a čo sa týka priberania tak tiež veľmi slabé priberanie doteraz.

anonym_b24615
•
7. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_cb330e my jeme celý deň.... každú hodinu po 40ml v takmer 4 mesiacoch

@anonym_autor ake mlieko dávaš? Alebo si dávala?