icon

Pilo vaše dieťa Nestle bifidus?

julka1979
26. apr 2013

Chcele by som sa spytat pilo vase dietatko toto mlieko,da sa kupit v potravinach?dakujem

katy1979
26. apr 2013

Starsi ho pil od 1.5 roka. Kupis v drogerii neviem ci sa da kupit aj v potravinach. Nemali sme s nim ziadny problem

vocko3
27. máj 2013

dcera ho pila cca od 1,5 roka. kupovali sme ho v DM a boli sme spokojni. potom ako sme prestali kojit nechcela ziadne mlieko, nechutil jej nutrilon, hami, sunar ale tento ano. tak som bola rada, ze aspon toto jej zachutilo. pila ho do troch rokov.

dendy1
23. jún 2013

moja ho pije od ukončenia kojenia vo dvoch rokoch. Teda dávala som jej ho aj pred tým do pohárika k raňajkám. Teraz som vyskúšala Babylove 3. Porovnávala som zloženie a je tam menší podiel tých vitamínov, hlavne železo, ale chutí jej tiež, znáša ho dobre, a cena 😕
Babylove cca 4,50 a Nestlé takmer 10,80 😠 Dala som jedno balenie na skúšku s tým, že ak jej nebude chutiť posuniem kamoške, ona ho dáva malej a im chutí. pomaly budem potrebovať ďalšie balenie tak mám dilemu : viac vitamínov, alebo cena ? ☹
Nebojím sa, že by som s babylove mohla ublížiť - kopec mamičiek si ho chváli a sú spokojné, ale stále mi vŕta v hlave červíček pochybnosti či predsa len nekúpiť to drahšie 😕