icon

Pokračovacie mlieka Bio Babylove 2. Skúsenosti?

ivka82
13. okt 2011

ahojte mamičky, rada by som vedela, aké máte skúsenosti s týmto mliečkom. pijeme nutrilon, ale keďže som u nás v DMmke 2 nutrilon už dlho nevidela, dnes som kupila Bio babylove2. aké je to mlieko? aké máte skúsenosti? mám ho skúsiŤ? nechcem šetriť na dietati to nie,a le zasa nutrilon z toho rodičovského príspevku dotovať..no veď každá viete, čo stojí krabica nutrilonu. dakujem vopred za rady🙂

dzinka
•
13. okt 2011

my už dlho pijeme babylove mliečko 3 . Iné mi ani nechceli, len toto im chutí. Podľa mňa je to ako iné mlieka a je určite kvalitné, to sa neboj. A ešte je aj Bio
@ivka82

ivka82
autor
•
13. okt 2011

@dzinka to je dobre, lebo zvažujem že začnem aj môjmu dávať len mu nechcem zasa dávať niečo nekvalitné, to som rada že máš dobré skúsenosti🙂

marhulka13
•
13. okt 2011

@ivka82 my sme do pol roka pili nutrilon, no teraz ked papa uz prikrmy, ovocie a pod., tak mi uz prislo aj zbytocne vyhadzovat tolke peniaze za nutrilon, ked pijeme mlieko len 2-3 krat denne. Uz sme mali aj Sunar, Hami, Beba ateraz Babylove a nas zrutik spapa vsetko. uz vlastne nepijeme Nutrilon vyse troch mesiacov a nwevyzera, ze by to na nom zanechalo nejake nasledky 😀 😀

lucia375
•
13. okt 2011

Ja som dávala asi do 8 mesiacov Bebu a potom som prešla na Babylove a tiež nemam zlé skúsenosti. Veď dieťatko uz papá všeličo a toto je v Biokvalite.

kaja73
•
13. okt 2011

Použivam Babylove 3-a malemu strasne chuti,je bio a nema v sebe tolko umelin ako napr nutrilon-staci si spocitat na zloženi co ma v sebe nutrac a co toto-kym papa babeno len mlieko,dajme tomu nech tam ma zastupene vselico,ale ked už papa pestro,tak naco ho zbytočne zatazovat tolkou chemiou. 😕
mna oslovilo to, že je to BIO,ze nema tolko sajrajtov v sebe ,potom cena a jasne, že malemu musi chutit-inak chuti aj mne. 🙂

meduliacik
•
13. okt 2011

Babylove je dobre a kvalitne mlieko, davala som ho malemu asi od 18 mesiacov az do 3 rokov. Predsa sa vsak v niecom lisi od Nurilonu alebo Hami-nerozraba sa tak lahko, viac treba dat pozor na hrudky. Hami, alebo Nutrilon stacilo len kratko zatriast, nevadila ani horuca, alebo studena voda a mlieko sa hned uplne rozpustilo. Pri Babylove som radsej najprv pretrepavala v mensom mnozstve vody a tak dolievala. Na dovolenku som preto radsej kupila Hami, ale na domace pouzitie bolo uuuplne vpohode-a cena je tiez super, takze vdaka, ze ste zacali tuto temu, lebo ste mi pripomenuli, ze by som ho uz mohla zacat davat mojej coskoro 9-mesacnej slecne 🙂

medved
•
13. okt 2011

My papame babylove uz skoro rok a uplne bez problemov, Nutrilon nam sposoboval hnacky, nikdy viac. Takze sa neboj, kludne chod donho, je uplne v pohode, a jeho cena je uz len prijemny bonus 🙂

ivka82
autor
•
14. okt 2011

@medved
@meduliacik
@kaja73
@marhulka
@medved 13 kočky velmi pekne ďakujem za infošky, moc ste ma potešili, práve sme dopili flašku, chutilo, ani asi nezbadal rozdiel..ešte počkať aká bude stolica či bude v pohode a pozrieť či sa náhodou nevyhádže ale myslím že to asi nie lebo pil aj sunar aj bebu a v pohode🙂 ja som preto začala túto tému, lebo mi to prišlo hrozne nízka cena oproti Nutrilonu a preto som radšej chcela vedieť aké sú s tým skúsenosti, lebo nie vždy všetko lacné je aj dobré ale zasa platí aj opak že nie všetko drahé je dobré resp.kvalitné:)

lusinkaj
•
14. okt 2011

@ivka82 aj moje dvojicky pili 1.rok nutrilon a uz som si povedaal,dost cena j strasna ,,,cize som presla na babylove ale najprv som si o nom vela precitala a tak....poradila s maminami....
pijeme ho cca 2t.zatila nevidim ziadne problem,u bianky nic a uz karin jeidne 2x sa mi povracala trosku,ale neviem ci preto,ze si negrgla....ale budme sledovat dalej,ale ine problemy nie su..cíze ak nebude nic,ostavame pri nom..

kaja73
•
14. okt 2011

@meduliacik ja ho nepretrepavam-ale lyžickou rozmiesam v malom mn.vody teplej vody a potom dolejem a raz dva krat pretrepem-takto to nema ziadne hrudky a je to aj pomerne rychlo spravene-len musi byt lyžicka po ruke.
Kym som pretrepavala ,tak sa mi velmi penilo , boli aj hrudky a trvalo to dlhsie.

meduliacik
•
14. okt 2011

@kaja73 ja som zase na penu pouzivala par kvapiek Sab-simplexu. Inac, peni aj Hami a myslim, ze aj Nutrilon. Mne ta pena v mliekach prekazala, lebo som musela kvoli refluxu pridavat na zahustenie Nutriton-vlakninu a neskor ryzovu instantnu kasu a v tej pene sa to nechcelo rozpustat, len sa to lepilo na flasku. Sab-simplex (alebo Espumisan) sa pouzivaju proti kolike, takze aj kvoli tomu som to davla do mlieka.

simisi
•
14. okt 2011

Moja mala ho pije asi mesiac,nema ziadny problem,chuti jej
nikdy sa mi netvorili hrudky,ani raz
jediny problem s tymto mlieckom je,ze sa mi stalo,ze som ho nevedela zohnat,jednoducho im vypadlo a nemali ani na centrale 😒

saja2
•
13. dec 2013

ahojte mamičky je mliečko babylove vyrabané na slovensku???

absolutka
•
14. dec 2016

@saja2 nie v Rakusku

erikamoja
•
23. dec 2017

a k prásku babylove treba lucku prevarit,ci staci trochu zohriat.jedna,mamicka radi ze ju nemusim prevárat,tak teraz ako?

silvia3009
•
23. dec 2017

@erikamoja dojčenskú Lucku netreba prevárať. Je to na nej aj napísané. Ani dojčenskú Saguaro vodu z Lidla netreba. Ja som prešla na ňu, lebo je oveľa lacnejšia a povedala by som že aj lepšia ako Lucka. Aj keď voda ako voda😉 Každopádne ja nepreváram od narodenia malého a všetko je ok.

erikamoja
•
24. dec 2017

Dakujem velmi pekne.saguaro vyskusam,to som ani nevedela,ze aj ztoho je dojcenská.diky pekne