icon

Prechod z Nutrilonu na kozie mlieko Kendamil

zuzanaaaa00
Včera o 19:47

Ahojte, nájde sa tu niekto kto prechádzal z nutrillonu allergy digestive care na kozie mlieko kendamil? Maličká ma 2 mesiace.
Intoleranciu na kravskú bielkovinu nemáme potvrdenú. Z nutrillonu sa malej aj po 2 hodinách vracia ako keby číra tekutina, ktorá zapácha kyslo a keď ju naspäť polkne tak začne plač. A to, že sa mi budí zo spánku a začne sa dusiť ani nehovorím. Predtým sme vyskúšali aj iné mlieka (hipp, nutrillon advanced, anti colics) a takáto tekutina sa jej nevracala iba bežné odgrcnutie mliečka. Ale pri týchto mliekach boli problémy so stolicou. Zápchy.
Nutrillon papá už mesiac ale grcanie neustúpilo. Skôr to vyvolalo silný reflux 🫣
Bohužiaľ na gastre aj pediatrička stále hovoria , že to prejde aj napriek tomu, že im dookola hovorím že to vracanie mliečka (tekutiny) sa zhoršilo po nutrilone. Nakoľko malicka pekne priberá nikto to nechce nejako ďalej riešiť. A už ma nebaví dookola počúvať, že to prejde a báť sa zaspať aby sa malá neudusila keďže ju to dosť obťažuje aj pri spánku.
Už som z toho zúfalá 🫣

anonym_bce079
Včera o 21:04

@zuzanaaaa00 jednoznačne klin pod matrac aby bola vypodlozena a nosiť nosiť nosiť po mlieku čo najviac. Je to ťažké obdobie , priamu skúsenosť s mliekom nemám ale nie som sa veľké experimentovanie, no keď mlieko naozaj nesedí treba hľadať iné. Mám známe čo vystriedali 7-8 mliek kým našli to pravé orechové. Mne paradoxne na naše problémy ( iné ako vy) pomohlo prestať dávať moje mlieko a ostať len na UM. Je to alchýmia, veľmi som bola zničená v tomto období a je mi až záťažko to vravieť voči maminam čo majú doma choré deti ale proste som to tak mala preto vás veľmi viem pochopiť. Držte sa a tlačte na lekárov ak chcete odpovede a buďte neodbitna.