icon

Prečo deväťmesačné dieťa odmieta umelé mlieko?

29. aug 2025

Preco 9mesacne diwta odmieta UM ? stale mi vypil po 150-180ml teraz mi vypije len 100.. prikrmy papa zje vsetko ale z mliekom ma problem

anonym_0258ef
•
29. aug 2025

Aj mne zacal odmietat mlieko. Ale ked zje prikrm tak z toho nerobim nejaku vedu. Rano a vecer vypije svoju davku. Cez den ako kedy. Ale tak tiez max 100.

kacena4
•
29. aug 2025

mne syn nepil mlieko od 7 mesiaca total odmietacka a dnes ma cez 20 a mlieko a mliecne do seba neda absolutne. zije funguje. bud rada ze vypije aspon nieco a ked je na prikrmoch tak to kompenzuj nie je problem drzim palceky

anonym_7635d9
•
29. aug 2025

@anonym_autor moje v 9m prestalo piť úplne, pediatria povedal že prechodne sa zhnusilo mlieko, nuž prešlo už 18 rokov nič sa nezmenilo mlieko stále odmieta

danielahamar
•
29. aug 2025

Vôbec už mlieko piť nemusí, treba pestrú stravu s vitamínmi

sara07
•
29. aug 2025

prišiel čas ked um odmietol nejak v roku, potom presne takto aj odmietal kaše
nenut ked nechce , zrejme mu nechuti alebo mu nesadlo
dopln inym mlieko , napr jogurt hollandia, atd ..
ano najradšej by boli keby na um boli do 4 rokov idealne , nemusia ani jeden mlieko ani teraz proste ... a acidko je len jeden ochotny pit

luxus10
•
29. aug 2025

co zuby? mlieko je teple, prikrmy chladnejsie...?

anavixy
•
30. aug 2025

Tak asi je napapane z prikrmov. Vodu pije? Za mna ziaden problem, treba nahradzat mliecnymi vyrobkami a tekutiny vodou, ak je to vypite mnozstvo mlieka objektivne malo (ak je to len tvoj pocit, lebo doteraz pil viac, tak to neries).