Prečo moja novorodená dcérka zaspáva pri papaní?
Ahojte moja dcérka ma 4 dní a ešte stále sme v nemocnici dávam jej UM babylove vždy sa pekne zobudí na papanie no zaspáva mi pri papani myslela som si že je to fľaškou Avent tak som vymenila tri a stále to isté vypije 10-20 a hneď zaspí potom o 10-20 minút si potiahne zase 10 a zase zaspí ale budiť sa budí aj pribrala a lekári nás chcú pustiť aj domov no nechápem tomu už dokázala vypiť raz 50 naraz ale stále je to inak pri každom papani je to inak máte s tým skúsenosti ďakujem
@miuska2222 má 4 dní. Nečakaj tabuľku a presne mililitre. Tiež neskusaj halabala fľašky, daj jej čas, nech si zvykne. Dojčiť si neskusila?
Najdôležitejšie je že priberá. Je malinká ešte sa čistí, dojčiacim ženám sa tiež postupne spúšťa mlieko, ešte sa len učí piť a ty tiež raz zješ viac raz menej. Detičky bývajú spavé keď majú žltačku novorodeneckú, ale to asi nemá keď vás chcú pustiť domov.
Absolutne jej vela netreba. Ved ma iba 4 dni. Nie 4 tyzdne ci mesiace.
Je to normalne , je to babetko a potrebuje veľa spať
chce si cucnuť a odychovať pre dieťa je aj toto dosť velká námaha
Mne sa práveže zdá tých 50ml strašne veľa na 4dnove dieťa. Toľko môj vypil, keď mal mesiac. Tých 20ml je úplne ok. Keď ciká normálne, je to v pohode. Navyše určite za vami chodia novorodenecké sestry a tie ti poradia čo a ako
Vsetko je tak ako ma byt. Pozri aky velky maju novorodenci zaludok, obrazok
Ty do jej 20ml zaludka chces naliat 50ml? Nesil, netlac, daj sa do chillu. Vsetko bude dobre. Ked pribera a je spokojna, je to ok.
Ale chapem tie neevy, ked mas pocit, ze malo papa. Len objektivne tvoja papa primerane a babatka takto spinkaju na zaciatku aj 16-20h denne.

A v čom je problém? Však ju nechaj. Keby bola hladná, ťahá ďalej. Všetko je ok