icon

Prečo sa dieťa budí každé 2 hodiny na mlieko?

23. feb 2025

Ahojte mám dvojmesačnú dcéru a v ničí sa budi každé dve hodiny na mlieko,papa od 120-150.a niekedy mám pocit že len vymýšľa🤦🏻‍♀️ spravím jej 150 a vypije len 60 lebo zaspi,aj preto sa asi tak často budi proste jej to nestačí,môžem ju budiť hocijako ale nezobudim ju..prosím dá sa s tým niečo soravit?alebo len vydrzat 😭cez deň pekne papa aj 150 aj pospi aj 4 hodiny.takto sa to zmenilo mám pocit odkedy sme presli na sunar,predtým sme mali nutrilon a ten nás zapekal

nattyond
•
23. feb 2025

Koľko spí cez deň? Nemá prehodený deň s nocou keď cez deň má 4 hodinové spánky?

autor
•
23. feb 2025

@nattyond fuha neviem nemá to odsledovane..nie nemá,to sme mali ale konečne sme to prekonali,ja mám pocit že tie noci aj ťažšie sa jej zaspáva,ťažšie papa,proste cele noci nahovno😃cez deň nemá problém po papani zaspat v noci ju musím aj hodinunusoavat a to už sk aj pyta ďalšie jedlo

deti95060810
•
23. feb 2025

poznám... v noci sa syn budil každé 2 hodiny. len ja som kojila. aj sme sa pýtali pediater. že čo s tým, odpoveď bola že mám kojiť aj naďalej. len ja som ráno išla do školy takže bolo to náročné...
známa aby mala pokoj v 3 m urobila malému redšiu detskú krupicu a prespal celú noc. my sme nato odvahu nemali a lekárka ani neodporúčala...

pininka1
•
23. feb 2025

Keď sa môj budil každé dve hodiny, považovala som to za super noc. Každé dieťa je ine, niektorí sú veľký nespavci. Musíš len vydrzat

kaca222
•
23. feb 2025

Za mňa je tiež úplne normálne, že sa dvojmesačné bábo budí každé 2 hodiny… potom prišli časy regresie, keď bol hore niekedy aj každých 10 minút, to bol riadny masakerp

colsami
•
23. feb 2025

Jedno dieta sa mi do cca 7 mes budilo kazdu hodinu az max dve - ked to boli dve, oslavovala som. Kazdu jednu noc. Nezmenis nijak, len cakat kedy sa to zmenit.

laura199322
•
3. mar 2025

mne tiez vsteci vraveli, ze je to normalne..ja som uz mala spankovu deprivaciu a bola ako matoha. Potom v 5mesiaci mi kamoska odporucila osteodynamiku a p.Gajdosikovu - pri Bytci a zrazu z 2hod spankov v noci prespal celu noc a iba raz sa zobudil. Povedala mi, ze mal blokadu v krku a ta ho trapila. Nam sa zmenil zivot 🙂