icon

Problémy so zápchou pri používaní Nutrilonu Comfort&Collic

micinkak
16. sep 2026

Zdravím mam 5tt bábo ktoré je už na UM.
UM použivame Nutrilon Comfort&Collic a už tri dni sa trápime s kakaním použili sme aj probiomaxík aj simethicon baby kvapky a maly ma vždy tvrdu stolicu. Použili sme už aj rúrku vtedy sa vykakal pomohli sme mu. Včera cely deň celú noc nekakal a dnes ráno sa vytrapil ale stolica je veľmi tvrdá. Chcem vedieť ci ste pri nutrilone mali tiež takéto problémy a čo vám na to pomohlo ? Samozrejme dnes ešte budem kontaktovať pediatra.

2691
16. sep 2026

@micinkak na lepšie vykázanie si kúp Easylax
(neviem, od akého veku - vygugli si)
Mliečko skús podávať viacej zriedenie vodou)
Veľa šťastia!

elenka.k
16. sep 2026

@micinkak no ak som ja dávala malej nutrilon, vtedy také rôzne typy neboli, tak mi nič nezostávalo, iba malej pomôcť s rektálnou rúrkou 😔

micinkak
autor
16. sep 2026
@elenka.k

@micinkak no ak som ja dávala malej nutrilon, vtedy také rôzne typy neboli, tak mi nič nezostávalo, iba malej pomôcť s rektálnou rúrkou 😔

@elenka.k už sme dnes opäť dali a nepomohlo pediatrička nam dala už aj baby fibre care sáčky zatiaľ nič

veraaq
16. sep 2026

Moja mala nutrilon ceaser a tiež ju bolelo brusko,zo sunaru mala reflux,sadol nám až babylove,tiež som používala rúrku ale to som musela fakt každý deň a nechcela som tak často,a nepomohol ani sabsinplex ani espumisan😒