Prosím,poraďte aké mliečko je najlepšie, aby nezapekalo.
Dobrý večer Prosím poraďte mi chcem zmeniť mliečko malemu má 1 mesiac , kojit som nemohla stoho dvovodu že som mala malo mliecka a už nemám vôbec , Chcem sa spýtať aké mliečko by bolo najlepšie Teraz papa Nutrilon 1 a dosť nás zapeka Ďakujem veľmi pekne
@sara07 Ďakujem pekne , len sa dosť bojím meniť mliečko keď aj priberá stoho ,len zas sa trápi stou stolicou ,ešte sme nemenili mliečko Dávam do mliecka aj Espumisan L a zatiaľ žiadna zmena
presne toto ajja riesim a tiez mam mesacne dieta, akurat,ze aj kojim. tiez najorv nutrilon,potom babylove ( tiez zapeka) a uz mam nachystany sunar. ja sa nebojim zmeny, dieta je velky hlados, otvara zobacik navsetko co sa pohne takze vypije vsetko a snad horsie nebude. Kazdopadne zo vsetkych diskusii co somprebehla najviaczapeka nutrilon a beba plus individualne, cize treba skusat
Ja davam hipp combiotik a je dobre. V nutrilone sme pokračovali keď sme prišli s pôrodnice a katastrofa. Maly nekakal a mal bolesti.
@lija22 Presné aj ja rozmislam nad sunarom , lebo sa stále puči plače aj ho masirujem aj cvičíme , a trošku pomohlo no nie veľmi ,
u nás od narodenia Sunar Premium ..najprv som prikrmovala, potom som tiež už ako ty len UM
A chcem sa spýtať keď budem meniť mliečko či sa mám poradiť aj Z lekárkou ,alebo môžem normálne zmeniť , ďakujem
@diatomi0123 Nutrilon omneo comfort je mlieko proti zápche. Vyskúšali sme viaceré značky, a toto bolo pre syna to naj.
@diatomi0123 Nutrilon je podľa mňa najhoršia voľba, ani jeden z nich nám nesadol, neviem co do neho dávajú. Ale každé bábätko je iné, čo sadne jednému, nemusí druhému. Nám sedelo baby love z DM a jednoznačne najlepšie Kendamil
@diatomi0123 Kendamil.. ako jedine neobsahuje palmovy olej a tym padom je lahke na brusko a je lahsie stravitelny.. my teda uz mame 2ku ale ak by som o nom.vedela skor urcite ho dam.. ako 1 sme mali sunar premium ale aj tak dokym sme nezaviedli prikrmy ju zapekalo a kakala iba s rurkou.. vyrastie z toho.. 🙂
Ahoj, skus babylove 1 z DMka.. nam najlepsie robilo to a tiez sme mali vselijake problemy.. aj znamej chlapci pili iba to a bola spokojna.. zacinali sme tiez nutrilonim, no mal krce
@diatomi0123 ahoj za mňa HiPP combiotik aj nás z Nutrilonu zapekalo plus probiotiká biogaja👍
@diatomi0123 kade chodim, tade ospevujem hipp po nasej skusenosti s viacerymi mliekami. Cakam druhe a beriem skatulu so sebou do porodnice, keby nahodou
Nutrilon je najhorsie mlieko za mna, syn bol na Hippku, neskor mal zisteny reflux tak Humana AR a od roka davam Babylove a ziaden problem.
@diatomi0123 my niesme sice na UM takže v tom neporadím ale omnoho ucinnejsi ako espumisan je sab simplex ale oba su na nafukovanie nie stolicu 🙂

zapeká podla mna každé, viac pit musí dieta, a každému dietatu sadne niečo iné dokonca aj pri surodencoh
pri prvom som s nutrinolom nemala problém na dokrmovanie, pri tretom ano doslova a pomohlo nám hiip to mal do 3 rokov lebo kravské nevypije ani za nič